Celltech A/SLejrvej 25
3500 Værløse
Tlf.: +45 70 25 22 01
E-mail: info@celltech.dk

www.celltech.dk

Kompetencer: Batterier, Batteri, Batteriløsninger, Batteripakker, Batterileverandør, Batteriproduktion, Batteri udvikling, Engangsbatterier, Alkaline batterier, Lithium batterier, Genopladelige batterier, Blybatterier, Li-Ion batterier, Li-Po batterier, NiMH batterier, Batterirådgiver, Batterieksperter, Batteri godkendelser, Transport UN38.3, Cylindriske batterier. Prismatiske batterier. Power løsninger, Opladere, Strømforsyning, Invertere, Batteritestere, Lygter, Arbejdsbelysning, Belysning

Vi designer og skræddersyr batterisystemer ud fra kundens behov

Celltech A/S er en del af Celltech Group, som er Nordens førende batterileverandør til professionelle brugere og kunder. Sammen med vores kunder og partnere sælger, udvikler og integrerer vi batterier og batterisystemer til alle typer applikationer. Fra idé til produktion og fra standardprodukter til skræddersyede løsninger.

Vores partnere er verdens førende inden for celle- og batteriproduktion. Med kombinationen af ​​dansk tilstedeværelse og global rækkevidde finder vi optimale løsninger til vores kunders behov. Celltech blev grundlagt i 1984 i Sverige og er i dag repræsenteret som Celltech-gruppen i 9 lande. Celltech er en del af Addtech-gruppen.

Celltech Gruppen er den førende leverandør af batterier i Europa.

Siden 1982 har Celltech leveret standard batterier samt udviklet og produceret OEM batteriløsninger. Med seks nordiske salgskontorer placeret i Danmark, Sverige, Finland, Norge, Tyskland, England samt samt to internationale salgskontorer, har Celltech Gruppen lokal tilstedeværelse og global rækkevidde som sikrer et partner set-up til hver enkelt kundes behov.

Celltech Gruppen samarbejder med anerkendte producenter og er derfor ikke låst til ét specifikt brand. Dette for at en opnå en uafhængighed og fleksibilitet, som sikrer at vi leverer den bedste batteriløsning til ethvert kundebehov, både teknisk og kommercielt. Fra lagere i alle europæiske lande, tilbydes dag-til-dag-levering og med logistisk HUB i Hong Kong kan vi levere Worldwide.

Med R&D afdelinger i Sverige, Finland, Tyskland og Kina bistår vi i design (mekanisk og elektrisk) og hurtig levering af prototyper. In-house test (Klima, funktion, EMC, Transport etc.) sikrer batteriløsningen får de korrekte godkendelser i henhold til behov, krav og marked.

Vores batteriløsninger produceres på vores egne fabrikker i Kina, Sverige, Tyskland eller Finland, hvilket giver os fuld kontrol over produktionen og mulighed for hurtig skalering hvis ønsket.

Vi er guiden igennem den komplekse verden af batterier, godkendelser og logistik.

Skal du optimere en eksisterende løsning eller udvikle en ny batteriløsning, så er du altid velkommen hos Celltech Gruppen.

Cookie-indstillinger