Nipa ApS



Ellehaven 11
5690 Tommerup
Tlf.: 64 75 14 08
E-mail: info@nipa.dk

www.nipa.dk

Kompetencer: Master, belysningsmaster, specialmaster, maste tilbehør, fundamenter, masteindsatse, pullerter, byrum

1988
Smedemester Niels Skytte stifter Nipa Hydraulik & Kranudstyr ApS. med produktion, montage og reperation af hydrauliske kraner og grabbe for lastvogne. I 1989 startedes udvikling og produktion af containere til genindvindingsindustrien.

1990
Samtidig udførtes en lang række smedearbejder af standardprodukter og i 1990 påbegyndtes produktionen af belysningsmaster, hvor specielt den typiske danske bertlede mast var omdrejningspunkt i sortimentet. Hurtigt blev det udvidet med flere typer master, tilbehør og fundamenter mm.

Produkter/produktion:
NIPA producerer også efter opgave en lang række specialmaster og designmaster, som udvikles i samarbejde med kunderne.
NIPA lagerfører de fleste type master, og har samtidig stor fleksibilitet i produktionen, således at denne hurtigt kan omstilles for at efterkomme specialønsker, samtidig med at specialordrer og hastesager hurtigt kan “bæres” gennem produktionen.

Ledelses- & ejerforhold:
Virksomheden ledes stadig af direktør Niels Skytte og har i dag mere end 25 ansatte i produktionen, som ledes af sønnen Jesper Skytte. Vibeke Skytte – gift med Niels Skytte, leder virksomhedens administration. Virksomheden ejes 100% af familien Skytte.

VISION
Både med hensyn til produkter samt kvalitet og service ønsker NIPA at fremstå som morgendagens seriøse og konkurrencedygtige samarbejdspartner med hensyn til produktion og salg af belysningsmaster og tilbehør, idet der løbende udvikles nye og innovattive produkter

Cookie-indstillinger