CAMFIL A/S


Literbuen 1-7
2740 Skovlunde
Tlf.: 4914 4433
E-mail: sales.dk@camfil.com

www.camfil.dk

Kompetencer: Filtre, Ventilationsfiltre, Posefiltre, Filterposer, Kuvertfiltre, Panelfiltre, Filterpatroner, Procesfiltre, Kompaktfiltre, Filtermåtter, Planfiltre, HEPA-filtre, Støttekurve, Montagerammer, Aktivt kul, Molekylærfiltre, Kombinationsfiltre, Filteranlæg, Støv- og røgopsamlingsanlæg, Filterskabe. Luftrensere, Indeklima, Biogas, Biogasopgradering

I mere end et halvt århundrede har Camfil hjulpet mennesker med at indånde renere luft. Som førende producent af renluftsløsninger i topklasse, leverer vi kommercielle og industrielle løsninger til luftfiltrering, som forbedrer produktivitet og beskytter udstyr, minimerer energiforbruget og gavner menneskers sundhed og miljøet.

Vi er overbeviste om, at de bedste løsninger for vores kunder også er de bedste løsninger for vores planet. Det er derfor, at vi hvert enkelt skridt på vejen – fra design til levering og over hele produktets livscyklus – overvejer virkningerne af hvad vi gør både for mennesker og verden omkring os. Gennem en ny tilgang til problemløsning, innovativt design, præcis processtyring og et stærkt kundefokus har vi til formål at spare mere, bruge mindre og finde bedre løsninger – så vi alle kan trække vejret lettere.

Bæredygtighed og energi

Det er en prioritet hos Camfil at inkludere miljøaspekter, når vi designer vores virksomheds produktsortiment. Og dermed kan vi også gøre din arbejdsplads mere miljøvenlig. Ved at føre en løbende dialog med vores kunder og filtermedieleverandører såvel som at udvikle vores produktdesign, kan vi reducere luftmodstanden i vores filtre. På denne måde forbedrer vi direkte energieffektiviteten i de ventilationssystemer, der bruger vores produkter og andre filtreringssystemer.

Camfil A/S blev etableret 1. september 1972. Som et medlem af Camfil koncernen har vi et stort bagland med adgang til vigtige ressourcer som viden, forskning, udvikling og produktion. Camfil A/S har tre afdelinger i Danmark, der er placerede i Skovlunde, Aarhus V og Fredericia.