OnRobot A/S

Teglvaerksvej 47H
5220 Odense SØ
Tlf.: +45 53 53 57 37
E-mail: sales@onrobot.com

www.onrobot.com

Kompetencer: Cobots, Kollaborative robotter, Robotarme, Robotløsninger, Gribere, Kollaborative applikationer, automation, Robot, Palletering, Materialehåndtering, Maskinpasning, Materialefjernelse, Kvalitetskontrol, Samling

OnRobot leverer et fuldt sortiment af plug-and-produce end-of-arm-værktøjer (EoAT) til kollaborative applikationer. Vores innovative gribere, sensorer og værktøjsomskiftere gør det muligt for producenterne at udnytte fordelene ved kollaborative og letvægts-industrirobotter til fulde: brugervenlige, billige og sikre at anvende ved siden af menneskelig arbejdskraft.

“Den innovation, der sker inden for endeeffektorer, er det næste udforskningsområde for kollaborativ robotinnovation.”

John Santagate, Forskningsdirektør for Commercial Service Robotics hos IDC

Kollaborative end-of-arm-værktøjer

Vores avancerede EoAT-produkter hjælper små og mellemstore producenter med at optimere deres processer og vækste deres forretning med større fleksibilitet, højere produktion og forbedret kvalitet til følge. Få alt, hvad du har brug for fra en enkelt innovativ virksomhed.

Se vores fulde sortiment af end-of-arm-værktøjer til kollaborative robotter

Et fuldt udvalg af kollaborative applikationer

Efterhånden som robotter bliver nemmere at købe og implementere, er EoAT blevet et vitalt element i at tilpasse kollaborative og lette industrirobotter til en bred vifte af anvendelser.

Se hvordan vi yder support til stort set alle kollaborative applikationer

Find en lokal forhandler

OnRobot er en global virksomhed med hovedkvarter i Danmarks robotklyngehovedstad Odense og kontorer og salgspartnere rundt omkring i verden.

Find en forhandler i nærheden af dig og kom i gang!

Få mere at vide om kollaborativ automatisering

Kollaborative robotter har givet små og mellemstore producenter lige konkurrencevilkår. Nu gør EoAT det muligt for dig at få endnu større udbytte af din investering i automatisering.

Følg vores blog og opdag, hvad kollaborativ automatisering kan gøre for dig