CEFEG Nordic ApS


Birk Centerpark 40, Birk
7400 Herning
Tlf.: +45 30 55 10 11
E-mail: info@cefeg.de

web

Kompetencer: Bladfjedre, Bukning, Fjedre, Spiralfjedre, Stansning, Tallerkenfjedre, Trykfjedre, Trækfjedre, Industrifjedre, Fjederringe, Specialfjedre, Faconfjedre, Bøjlefjedre, Torsionsfjedre, Vridfjedre, Koniske Fjedre, Miniaturefjedre, Cylindriske Fjedre, Armfjedre, Konstant-kraft Fjedre, Rullefjedre, Spiralfjedre, Stanseværktøj, Værktøjsudvikling, Værktøjsmager, Fladformsfjedre, Produktudvikling, Samarbejde

Stansning og bukning fra tråd og bånd

CEFEG Nordic ApS er det danske datterselskab af tyske CEFEG GmbH Chemnitz.

CEFEG GMBH er producent af specialfremstillede fjedre- og stanse-bukke-dele. Alt produceres fra coil-materiale fra tråd og bånd og i stort set alle typer metaller.

Certificering
CEFEG GmbH er certificeret i henhold til:

  • ISO9001:2015
  • ISO14001:2015
  • IATF 16949:2016

Vi har en særdeles effektiv og velfungerende kvalitetsafdeling, hvor der konstant optimeres på procedurer m.m., og vi har high-tech kontrolmålings værktøjer som f.eks. i 3D.

Maskinpark
Vores maskinpark er den nyeste og mest moderne i det felt vi arbejder i. Vi har maskiner fra Bihler, Minster, Wafios, Bruderer

Samtidig har vi vores egen værktøjsafdeling / udviklingsafdeling, som gør os i stand til at udvikle værktøjer til de produkter vores kunder specificerer og vi kan reagere hurtigt på både prototyper og store serier.

Vores kernekompetence er derfor vores evne til at fremstille specielle og komplekse dele til produkter i stort set alle brancher, i store og små serier samt i en høj og ensartet kvalitet.

Innovation og investeringer
CEFEG har stort fokus på at være innovativ og at dette udføres i samarbejdet med vores kunder. Vi kører efter mottoet: “Together we achieve more!”

Innovation er en grundindstilling i firmaet og bliver yderligere understøttet ved kontinuerligt at investere i den nyeste teknologi.

Alt i alt sikrer sikrer vi en høj produktkvalitet og det bedste produkt for dig – og netop på grund af vores investeringspolitik, har vi en produktion der leverer høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

State-of-the-art er vores standard udgangspunkt!

Cookie-indstillinger