Dansk Køl & Klima ApS

Lundeborgvej 16
9220 Aalborg Øst
Tlf.: +45 70 20 38 00
E-mail: info@dkk-cool.dk

www.danskkoel.dk

Kompetencer: Køleteknik, Airconditionanlæg, Chillere, Chiller køleanlæg, Klimaanlæg, Fancoils, 4-vejs loftkassetter, Køleanlæg, Fryseanlæg, Frostanlæg, Køletårne, Vandkøleanlæg, Varmepumper, Frikøling, Tørkøling, Kondensatorer, Industrielle fordampere, Kølerum, Fryserum, Frostrum, Kompressorer, CO2 Køleanlæg, ismaskiner til industri, Proces køling, Komfortkøling, Indeklima, Kølemontør, Køletekniker

Dansk Køl & Klima åbnede første gang dørene i 1987, og har i over 30 år været en af landets foretrukne samarbejdspartnere inden for køle- og fryseløsninger til industri, detail og offentlige institutioner.

Vi er et ISO 9001:2015 certificeret kølefirma med den største certificering inden for behandling af alle typer kølemidler. Vi sætter altid kunden først, og derfor har vi 24 timers døgnservice, 365 dage om året i hele landet til glæde og tryghed for dig. Vi er der, når du har brug for hjælp, din tilfredshed er det vigtigste for os.

Køle- og frostanlæg
Vi har over 30 års erfaring inden for køle- og fryseanlæg til industri- og proces køl samt nedkøling af produktionsudstyr til industrielle virksomheder. Her har vi flere gange installeret gennemførte løsninger indenfor frikøling, chiller vandkølingsanlæg, køletårne og CO2 køleanlæg til alle erhverv, der vælger den grønne fremtid til.

Køle- og frostrum til erhverv og industri
Vi tilbyder smarte og energirigtige industroipaneler med den rette isoleringsevne og u-værdi. Vi går ikke bare op i en høj kvalitet – vi sætter tilmed pris på smarte funktioner som gavner din hverdag.
I samarbejde med vores leverandører tilbyder vi digital overvågning af temperaturen i frostrummet. Her kan kunden få besked via mail eller SMS, hvis temperaturen stiger eller falder uden for den indstillede interval.
Tilmed fås speciel designet hylde- og reolsystemer, som gavner hygiejnen arbejdsgangen i frostrummet, eller lovpligtige nødalarmer, hvis rummet er større end 10 kvm.

Varmepumper samt aircondition- og klimaanlæg
Vores produktsortiment er bredt, og tæller blandt andet større kompakte eller split-varmepumper til erhvervsejendomme og varmepumpecentraler til institutionsdrift. Desuden tilbydes komfortkøling, samt klima- og airconditionanlæg til kontorer, butikker, skoler og offentlige institutioner for et behageligt indeklima.

Den absolutte kvalitet findes i den bedste rådgivning
Vores vision er at hjælpe kunden igennem alle faser fra start til slut. ”Vi tager hånd om dig og sørger for, at du kommer i mål med dit projekt – til tiden”. Vi tilbyder derfor gerne, allerede fra starten af projektet, at være på din side som rådgiver eller samarbejdspartner.

Vores medarbejdere er vores største aktiv og med mange års erfaring sikrer dette ikke kun markedets højeste kvalitet, men også at arbejdet sker efter gældende lovgivning.