CesTek Automation


Hattingvej 7C
8700 Horsens

Bogensevej 9
4200 Slagelse
Tlf.: 30 49 90 50
E-mail: info@cestek.dk

web

Kompetencer: Automation, PLC-, SCADA- og HMI-løsninger, Servoeksperter, Færdig palleteringsløsning, Maskinsikkerhed, dokumentation, risikovurdering og CE mærkning, El-dokumentation, Omron Solution Partner, Siemens Solution Partner, Produktions-IT, OEE dataopsamling, Procesoptimering, Tilbehør til mobile robotter, Automation af intern logistik, Service og fejlfinding af procesanlæg, Mobile robotter, El-tavler, Styretavler, Industriservice

 

Altid med fokus på optimering af kapacitet, kvalitet og arbejdsmiljø.

I CesTek A/S finder du en samarbejdspartner, der forstår betydningen af et toptunet produktionsapparat, hvor de enkelte processer afvikles effektivt og fejlfrit. Når vi skal løse en given automationsopgave gør vi det altid med et målrettet fokus på optimering af kapacitet, kvalitet og arbejdsmiljø.

En automationsløsning fra CesTek vil altid medføre en eller flere forbedringer i forhold til oppetid, gennemløb, reduktion af spild, kvalitet, sporbarhed eller andre parametre af afgørende betydning for din virksomheds succes og konkurrenceevne.

Når du møder vores automationsspecialister vil du hurtigt opdage, at vores team består af industrierfarne teknikere med stor viden om produktion. Vi er vant til at færdes i industrien og forstår at begå os i mange forskellige produktionsmiljøer – lige fra spildevandsanlæg til medicinalindustrien.

Ud fra en ambition om at være kundens Solution Provider, gør vi meget ud af at inddrage vores kunder og deres unikke viden i vores løsninger. Ved at kombinere kundens viden med vores specialer skaber vi sammen en løsning, der er 100% tilpasset de særlige betingelser, der gør sig gældende hos den enkelte kunde.

Cookie-indstillinger