Dan-Iso A/S


dan-iso

Løgstørvej 146
Haubro
9600 Aars
Telf.: 98 66 40 03
E-mail: mail@dan-iso.dk

www.dan-iso.dk

kompetencer: Rørophæng, CNC-Fræsning i plastik, Blokskum, MontageskumBøjninger, Dobbeltrør, Isocyanat & Polyol, Ophængsskåle, Rørskåle, Skåle med mineraluld, Skåle med skumindlæg, Specieludskæringer, isolerede rørbæringer, Rør isolering, CNC-Fræsning i PUR og plast , Udstillingsmodeller i skum, støbe plugs, Støbning i pur, Præisolerede rør, Kuldeisolering, Varmeisolering, PU skum, Isolering, Celleplast, Teknisk plast, UV-beskyttet isolering (UVP-ISO-Shell), Fødevare godkendt isolering (EC-ISO-Shell)

Dan-iso løser specialopgaver indenfor CNC – fræsning, udskæring og limning. Dan-iso har oparbejdet en fleksibilitet i opgaveløsning og har positive erfaringer med kundesamarbejde omkring produktudvikling. Dan-iso A/S producerer isoleringsmateriale af polyurethan (PUR) og polyisocyanurat (PIR) og er en af Europas førende producenter af PUR rørskåle. Dan-iso A/S løser specialopgaver indenfor CNC-fræsning, udskæring i PUR og PIR og limning af flere komponenter.

Dan-iso er anerkendt for fleksibilitet i opgaveløsningen og har positive erfaringer med kundesamarbejde omkring produktudvikling.

Adm.direktør Erik H. Møller tager udgangspunkt i den gamle målsætning om at være kundens foretrukne partner.

“Vi lytter til kunden, og holder altid det vi lover”

  • Dan-iso blev etableret 1. april 1986 af Finn Pedersen som en personlig ejet virksomhed. I begyndelsen havde Dan-iso kun et par medarbejdere. Virksomheden opstod i det gamle mejeri i Haubro og producerede alene rørskåle til fjernvarmebranchen.
  • I 1991 ændredes selskabsformen til et ApS, og i 1993 omdannes Dan-iso til et A/S.
  • Dan-iso vokser hurtigt. I 1999 tages en ny produktionshal i brug, og samtidigt påbegyndes byggeriet af produktionshal nr. 2, der blev taget i brug året efter.
  • I efteråret 2005 gennemføres et generationsskifte i form af et såkaldt ”management buy in”. Finn & Ebba Pedersen træder ud af ledelsen, og Fin Højgaard tiltræder som adm. direktør.
  • I perioden 2005 til ultimo 2017 ejes Dan-iso A/S af Fin Højgaard og Industriudvikling II k/s (Ventureselskab)
  • Erik H. Møller overtager pr. 1.1.2018 virksomheden.
  • Dan-iso har et stort produktsortiment og løser opgaver for et bredt kundesegment.

Vi ønsker at være den foretrukne partner, til de førende forbrugere af isoleringsmaterialer fremstillet af PUR/PIR.

Vi følger en strategi, hvor de allerede kendte og benyttede teknologier og produktionsprincipper anvendes til produktion for en række nye segmenter.

 

Cookie-indstillinger