DSG Industri A/S

Langkær 6
6100 Haderslev
Tlf.: +45 7452 9952

www.dsgindustri.dk

Kompetencer: Hærdet glas, hærdet lamineret glas med EVA folie, lamineret glas, termoruder, facadeglas, gulvglas, brandbeskyttende glas, buet glas og lydglas.

DSG Industri A/S er en af landets førende leverandører af glas i høj kvalitet til unikke løsninger.

Dette gælder både store og små mængder af standardløsninger samt specialløsninger.

Vælg mellem en bred vifte af udtryk, mønstre, farver og print, så som klart, jernfattigt, satineret, grå parsol, bronze parsol, grøn parsol, ornament, silketryk, roller coated, New Yorker print eller print efter ønske.

Vi har fokus på kvalitet og levering til tiden. Faglig rådgivning, service og fleksibilitet er grundlaget for de mange løsninger og den position vi ønsker på markedet.

Nye ejere siden 2018
DSG Industri A/S blev etableret i 1979 med base i Haderslev. I maj 2018 blev virksomheden købt af Laurids Paulsen og Hans Christiansen. I dag beskæftiger virksomheden ca. 60 medarbejdere.

Up-to-date maskinpark
Siden overtagelsen er der investeret massivt i både modernisering og udvidelse af maskinparken, blandt andet installering af en ny slibegade og hærdeovn, som sikrer vores kunder glas af højeste kvalitet.

7 års garanti mod delaminering
DSG Industri A/S yder altid 7 års garanti uden meromkostning mod delaminering og misfarvning på hærdet lamineret glas med EVA folie og lamineret glas med EVA folie.

Professionel rådgivning
Vi har stor erfaring inden for fremstilling og levering af glas til det danske og udenlandske marked, og vores erfarne medarbejdere hjælper kunderne sikkert i mål med løsninger til byggeri og projekter gennem kvalificeret sparring, målrettede løsninger og personlig rådgivning.