Fagerberg A/S

Kornmarksvej 8-10
2605 Brøndby
Tlf.: +45 43 29 02 00
E-mail: fagerberg@fagerberg.dk

www.fagerberg.dk

Kompetencer: Afspærringsventiler, Aktuatorer, Analysatorer, Beholdersystemer, Dataopsamling, Densitetsmåling, Dæksler, Energimåling, Flowmåling, Kedelovervågning, Kontraventiler, Niveaumåling, Reguleringsventiler, Sikkerhedsventiler, Vandudladere, Positionere, Prøveudtagning – sanitære, Tanke- og rørsamlinger – sanitære, Skueglas – sanitære, Magnetiske miksere – sanitære, Slanger – sanitære, Fjernvarmeskabe, Trykmåling, Temperaturmåling

FAGERBERG GÅR FREMTIDEN I MØDE
Fagerberg lever af at levere kvalitet i form af produkter, rådgivning og service til vore kunder. Vort arbejde bygger på mange års erfaring kombineret med en evne til at tænke i nye og alternative løsninger, der kan mærkes på bundlinjen hos vore kunder.

Én af vore vigtigste opgaver består i at udvikle procestilpassede løsninger, der tager afsæt i den enkelte kundes behov. Vi løser ikke kun opgaver, men arbejder ofte mod at skabe totalløsninger. Løsninger, der spiller sammen med det øvrige produktionsudstyr. Løsninger, der er dimensioneret til den enkelte virksomheds kvalitetskrav.

Kontakt os, og De vil opdage, at vi er parate med vor knowhow og det rigtige udvalg af produkter.