FIREprotect.dk ApS

Industrivej 8
6560 Sommersted
Tlf. +45 4123 4700
E-mail: info@fireprotect.dk

www.fireprotect.dk

Kompetencer: Brandbeskyttende maling, Brandbøsninger, Brandfugninger, Brandgips, Brandisolering, Brandlukninger, Brandmanchetter, Brandmåtter, Brandpakninger, Brandplader, Brandsikring stål, Brandspjæld, Brandtætninger, Passiv brandsikring

FIREprotect.dk’s ambition er at tilbyde et landsdækkende distributørnet indenfor tilknyttede fagområder, hvor man sammen med grossisterne sikrer nærhed, service og leveringsikkerhed, FIREprotec.dk vil bla. tilbyde kurser i brandtætning af installationsgennemføringer, disse kurser er af 2-3 timers varighed, hvor deltagerne vil opnå basal viden om brandtætning og afholdes der hvor du måtte ønske det og afsluttes altid med udstedelse af certifikat, som dokumentation på gennemført kursus i produkter fra FIREprotect.dk, ligeledes er teknisk hjælp i mere projekt relateret sammenhæng også en naturlig del af vor ydelse.

FIREprotect.dk målsætning er, at være samarbejds- og sparringspartner i løsning af opgaver, omkring passiv brandsikring af installationer og gennemføringer, samt andre opgaver der relaterer til firmaet brandsikrings produktsortiment.

Ovennævnte visioner nås med baggrund i vores mangeårige erfaring og i særdelshed i tæt samarbejde med vores internationale partnere Nullifire, FSI, KNAUF og PAROC som hver især er specialister indenfor deres felt.

FIREprotect.dk har domicil i Sommersted hvor vi råder over 1.200 m² lagerfaciliteter, hvor vores logistik sørger for leveringer dag til dag i Danmark.