GeoConsult ApS


Snedkervej 39
6740 Bramming
Tlf.: 75 10 27 77
E-mail: info@gec.dk

web

Kompetencer: Jordbundsundersøgelser, miljøundersøgelser, geoteknik, nedsivning, vibrationsmålinger, kontrol og tilsyn

Geoteknisk rådgivning:

Skab et sikkert grundlag for dit bygge- og anlægsprojekt med en jordbundsundersøgelse fra GeoConsult

Hos GeoConsult får du en solid samarbejdspartner med over 15 års erfaring i geoteknisk rådgivning og undersøgelser. Vi rådgiver både private boligejere, bygherrer, entreprenører samt offentlige myndigheder. Med en bred vifte af geotekniske kompetencer kan vi imødekomme den enkelte kundes behov og udføre undersøgelse af jordbunden til en konkurrencedygtig pris i det meste af Danmark.

Skal fundamentet til byggeri sikres? Er der mistanke om forurenet jord? Eller er der fundet tegn på sætningsskader? Så er vi klar til at rykke ud – også med kort varsel – hvor det kan svare sig. Vi har alt udstyr, herunder avancerede borerigge, til at udføre de nødvendige geotekniske undersøgelser. Selv på udfordrende lokationer kan vi nå frem med vores borerigge og gennemføre de geotekniske boringer til en jordbundsundersøgelse.

Geoteknisk rådgivning sikrer dit byggeri et solidt fundament

Med en jordbundsundersøgelse giver vi dig fuld dokumentation for jordbundens tilstand og rådgiver dig om, hvordan du bedst og billigst udnytter grunden samt løser eventuelle problemer med eksempelvis nedsivningsanlæg.

Som ekstra sikkerhed for din fundering har vi en ingeniøransvarsforsikring med en dækningssum på 10 mio. kr. pr. år. Vi har dog aldrig har haft en erstatningssag i hele firmaets historie! Kontakt os i dag og få et tilbud på en geoteknisk undersøgelse.

Vil du vide mere om Geoteknik? Så læs med her

Cookie-indstillinger