Middelfartvej 11 E
5000 Odense C
Tlf.: 70 26 11 04
E-mail: kundeservice@gpbmnordic.dk

www.gpbmnordic.dk

Kompetencer: Brandsikkerhed, Brandskabe, Brandskilte, Brandslukkere, Brandtæpper, Pulverslukkere, Røgalarm

Det hele begyndte med en kasse fuld af knapelementer

I 1985 registrerede tre venner selskabet Cebon. I ægte iværksætterånd begyndte de at sælge knapceller fra et teenageværelse i det vestlige Sverige, noget der viste sig at blive starten på en hidtil 30 år lang succesrejse. I dag er Cebon moderselskab til GPBM Nordic, GPBM Italy og GPBM France.

Allerede i 1988 blev GP Batteries (GPI) selskabets batterileverandør. Det tætte samarbejde med GP Batteries har gjort det muligt for os at blive en stor og vigtig aktør på markedet for alkaliske og genopladelige batterier både på konsumentmarkedet og inden for industrien. I dag er GP Batteries en af medejerne i GPBM, og vi er stolte over, at vi stadig i dag bakkes op af en af verdens mest succesrige producenter af batteriløsninger.

I tidens løb er brandsikkerhedsprodukter blevet en vigtig del af vores virksomhed. Siden 1991 har vi via Nordens markedsledende varemærke inden for brandsikkerhed, Housegard, skabt tryghed i flere hundrede tusinde hjem. Vi har solgt flere brandslukkere til forbrugere end nogle af de andre aktører på det nordiske marked, og vores produktsortiment er kendetegnet ved høj kvalitet og pålidelighed.

Igennem årene har vi samlet gedigen viden og erfaring, der har bidraget til vores stærke position på det industrielle marked, og vi har via vores industridivision, der har høj kompetence og stærkt løsningsorienteret fokus, haft mange succesrige projekter inden for skræddersyede energiløsninger og vedvarende energi.

Vi har i dag kontorer i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Frankrig og Italien. Hovedkontoret og det nordiske lager ligger i Göteborg. GPBM Nordics omsætning udgør cirka 355 millioner kroner, og virksomheden beskæftiger godt 100 medarbejdere.