Hvidkærvej 27a
5250 Odense SV
Tlf.: 63 12 83 00
E-mail: ps@hymatik.com

www.hymatik.com

Kompetencer: Centralsmøring, Hydraulikfittings, Hydraulikslanger, Instrumentfittings, Lynkoblinger, Skæreringsfittings, Pneumatik fittings, Process fittings, Højtrykspumper, Hydraulikrør, Instrumenteringsrør

Hymatik er en certificeret Parker distributør med tilhørende ParkerStore, som består af butik/lager samt værkstedsfaciliteter til både ad-hoc og serieproduktion af hydraulikslanger. Vi tilbyder salg og vejledning af hydraulik, pneumatik og forbindelseskomponenter. Vores kerneprodukter omfatter et bredt udvalg af slanger, fittings og adaptere. Derudover tilbyder vi også hele Parker’s produktprogram, som bl.a. omfatter pumper, filtre, instrumentering m.m. Alt i alt har vi oprettet 600.000 Parker-varenumre. Ud over dette tilbyder vi kitting-løsninger og 25 HOSE DORTOR® servicebiler, som er klar til at reparere bl.a. hydraulikslanger on-site.

Vi tilbyder markedets bredeste kvalitetssortiment produceret af Parker Hannifin, og har adgang til Parker Hannifins specialister i forbindelse med vejledning. Igennem god kundeservice og fokus på leveringsikkerhed sikrer vi vores position på markedet som en af markedets mest troværdige samarbejdspartnere. Vi tilstræber, at vores medarbejdere er teknisk velfunderede og er opdaterede i forhold til nye produkter på markedet.