Genvand.dk ApS

Lemmingvej 227
8361 Hasselager
​Tlf.: ​40 ​13 81 57
E-mail: genvand@gmail.com

www.genvand.dk

Kompetencer: Vandbehandling, Regnvandssystemer, Regnvandstanke, Jordtanke, Tanke, Regnvandsanlæg, Vandrensning, Vandpumper, Dykpumper, Centrifugalpumper, Vandfiltre, Kældertanke, Fladtanke, Tagtanke, Lagertanke, Grønne Vægge, Grønne Tage

Vil du spare op til 50% af dit vandforbrug og samtidig gå forrest i miljøindsatsen?

Hos GENVAND ApS har vi siden 2010 skabt individuelle regnvandsløsninger til en lang række private hjem og virksomheder. Vores løsninger spænder fra 300 liters regnvandstønder til 100.000 liters regnvandsanlæg og kan tilpasses ethvert behov.

GENVAND leverer regnvandsanlæg, som fører regnvandet direkte ind i huset, hvilket gør det nemt at genbruge regnvandet til både tøjvask, toiletskyl, rengøring og havevanding.

Vand er en vigtig ressource for os mennesker, og det er GENVANDS mål at sikre rent drikkevand til de kommende generationer. Ved at genbruge regnvand kan du og din husstand gå skridtet videre inden for miljøhensyn og energirigtige boliger.

Regnvandsopsamling skal være effektivt, og hos GENVAND arbejder vi altid med de bedste materialer og filtre. På den måde sikrer vi, at kvaliteten af regnvandet er optimal.

Med vores anlæg kan en husstand reducere sit forbrug af rent drikkevand med op til 50 % – en både økonomisk og miljømæssig besparelse.

Vi udvikler hele tiden nye måder at genbruge regnvand på i energirigtige boliger. GENVAND tilbyder miljørigtig regnvandsopsamling til vanding af grønne vægge – både indendørs og udendørs. Skal du bygge nyt udvikler vi en unik løsning til din husstand, som fremtidssikrer bæredygtigheden.

Ring til os på 40 13 81 57, skriv til os på genvand@gmail.com eller besøg vores hjemmeside www.genvand.dk for at høre nærmere om, hvilke løsninger der passer til dig og din husstand. Vi giver altid gerne et tilbud på anlæg og kompetent rådgivning om genbrug af regnvand.