I-Wood ApS – Akustikløsninger


I-WOOD DENMARK®

Fabriksvej 4
6973 Ørnhøj
Tlf.: +45 69 16 70 70
E-mail: info@i-wood.dk

www.i-wood.dk

Kompetencer: Akustik, Akustikløsninger, Akustikpaneler, Akustikloft, Listebeklædning, Lyddæmpende vægge, Skærmvægge, Skillevægge, Flytbar vægge Kundetilpassede løsninger, Lofter Akustikdæmpning, Lyddæmpning, Dansk design og kvalitet, Skærmvægge, Skillevægge, Indeklima, Lydabsorbering, Støjdæmpning – kundevendt og løsningsorienteret rådgivning, vi hjælper gerne med at finde den helt rette løsning.

Dansk designede akustikløsninger
Vi er en dansk producent af akustikpaneler og andre akustikløsninger. På vores fabrik i Ørnhøj, Midtjylland producerer vi i dag en lang række standardprodukter inden for listeloft, vægbeklædning og færdige akustikvægge. Vores produktionssetup med blandt andet CNC maskiner og filtanlæg, giver os dernæst også rig mulighed for at lave kundetilpassede løsninger.

Lønsomhed, kvalitet og bæredygtighed
Nogle af de vigtigste nøgleord for os er lønsomhed, kvalitet og bæredygtighed. Ideen bag I-Wood er at levere produkter i en altid ensartet og høj kvalitet, som skal være mærkbar nemmere at bearbejde og monterer end lignende produkter på markedet. Vi forholder os til hvordan det er for håndværkeren at arbejde med vores produkter og hvad det reelt koster når produktet er monteret. Vi har derfor blandt andet udviklet vores unikke fingersamlinger, som samler vores akustikpaneler og giver en langt mere ensartet finish og sammenhængende overflade. Denne egenskab hjælper montøren til at opnår det samme resultat hver gang, da panelerne blot skubbes sammen.

Akustikken er altafgørende for et godt indeklima. Vores listeloft og vægbeklædning er designet til at forbedre akustikken og mindsker støjgener og rumklang. Dette er naturligvis bakket op af akkrediterede rapporter.
Vi går ind for ansvarlighed og genbrug af de ressourcer vi har til rådighed, og bruger derfor genbrugsplast til vores filt samt FSC godkendt træ.

Kompetent rådgivning
To projekter ligner sjældent hinanden og det kræver ofte sparring for at få de rette akustikløsninger passet ind i et byggeri. Vi er derfor altid klar til at hjælpe vores kunder og samarbejdspartner med at finde frem til det rigtige produkt. Vi arbejder med de førende ingeniører indenfor eksempelvis akustik og brandkrav.

Kontakts os endeligt for sparring.

Cookie-indstillinger