Jernholmen 44
2650 Hvidovre
Tlf.: 36 77 88 00
E-mail: mail@iac-nordic.dk

www.iac-nordic.dk

Kompetencer: Audiometrirum, Lyddøre, Lyddøde rum, Rumakustik, Støjindkapsling, Støjskærme, Vibrationsdæmpere, Vibrationsdæmpende plader, Vibrationsisolatorer, Chokdæmpere, Lyddæmpere, Vibrationer, Støjkabiner, Trafikstøjskærme, Støj beskyttelse, Støjdæmpende gardiner, Lyd og vibrationer

Rådgivning og totalløsninger indenfor støj- og vibrationsdæmpning

IAC Acoustics A/S er et firma med speciale i støj, akustik og vibrationer. Siden de første forgængere af virksomheden blev grundlagt i 1919, har IAC været pioner inden for støj-, vibrations- og akustik-produkter.

IAC Acoustics udmærker sig ved at have et stærkt produkt portefølje med produkter som lyddøre, akustiske vinduer, paneler, lyddæmpere, vibrationsdæmpere mm. med ekstrem høj ydelse. Med vores produkter er vi i stand til at løse stort set alle opgaver inden for audiometri, testfaciliteter, maskinstøj, lydstudier, vibrationsdæmpning mm.

Vores vibrationstekniske afdeling er tidligere kendt som VIKAS, som gennem årtier har været fagfolkets foretrukne leverandør af vibrationsdæmpere og vibrationsdæmpende plader.

Vi tilbyder et bredt udvalg af vibrationsprodukter i markedets højeste kvalitet og gennemtænkt brugsdesign, herunder vores egen produktlinje med vibrationsdæmpningsprodukter.

Vi er et selvstændigt aktieselskab under IAC Greentec Acoustics, og fra kontoret i Hvidovre har vi ansvaret for hele det Skandinaviske marked. I det store perspektiv er IAC Acoustics gruppen repræsenteret med selskaber i Storbritannien, Danmark, Tyskland, Australien og Kina.

I dag er IAC Acoustics gruppen en af de førende internationale udbydere af støj- og akustikprodukter.