INTRO FLEX ApS

Fabriksvej 6, 9560 Hadsund
Tlf.: +45 9854 2111
E-mail: introflex@introflex.dk

www.introflex.dk

Kompetencer: Betonbeskyttelse, Fugt i konstruktioner, Fugtmembran, Industrigulve, Isolering, Kældervægge, PCB-indkapsling, Skimmelsvamp, Indeklima, Industrigulve, Opstigende fugt, Radon sikring, Kælderrenovering, Facadebehandling

Et handels- og ingeniørselskab – vi er ikke kun din leverandør
Vi tager også ansvar for vore løsninger

INTRO FLEX ApS er et handels- og ingeniørselskab, der forhandler, lagerfører og sælger en række produkter inden for indvendig isolering, skimmelsanering, kælderrenovering, radon- og fugtmembraner, facadeistandsættelse samt indkapsling af PCB miljøgift.

Virksomheden grundlagdes d. 1. marts 1991 og blev overtaget i 2012 af Kjeld Jensen og Jens Olsen. Virksomheden drives nu som et handels- og rådgivende ingeniørselskab med Remmers GmbH som vor primære leverandør.
INTRO FLEX ApS har hovedkontor og lager i Hadsund.

Egen import direkte fra producenten sikrer, at vore priser altid er yderst konkurrencedygtige. Remmers sender udelukkende gennemtestede og godkendte produkter og systemer på markedet. De er derfor i trygge hænder, da Intro Flex har en leverandør med over 1400 medarbejdere og 60 udviklere i ryggen.

Vi byder dig velkommen til vor hjemmeside, som løbende opdateres med det nyeste materiale og information. Du er altid velkommen til at ringe til os på 98 54 21 11, hvor vi sidder klar ved telefonen for råd og vejledning.