Pøt Møllevej 105
8450 Hammel
Tlf.: 86 43 80 00
E-mail: ha@ipmaskiner.dk

www.ipmaskiner.dk

Kompetencer: Afkortning, Bukkemaskiner, CNC rørbukkemaskiner, Kantpressere, Laserskæring, Rørbukkemaskiner, Valsemaskiner, Værktøjsmaskiner

IP Maskiner skaber relationer via tillid, og ved at sælge/formidle højteknologiske topkvalitetsmaskiner, der gør kunden i stand til at optimere og rationalisere sin produktion, og således opnå den optimale konkurrenceevne.​

Når kun det bedste er godt nok
Vi lever i en tid, hvor teknologien konstant bryder grænser. En tid hvor det, der var umuligt i går, kan lade sig gøre i dag og hvor begreber som fleksibilitet, fremsynethed og forandringsparathed er afgørende for enhver virksomheds overlevelse på et omskifteligt marked.

Hos IP Maskiner as følger vi med tiden og med udviklingen. Vores mission er at blive kendt på markedet som den store, stærke og meget troværdige leverandør af værktøjsmaskiner indenfor jern- og metalindustrien. Med en placering blandt Danmarks førende på feltet.

Derfor kan du roligt stille krav til os og det produkt vi leverer på nøjagtig samme måde, som vi stiller krav til den kreds af leverandører, som vi igennem årerne har opbygget et tæt samarbejde med.

Se video: Boschert-Gizelis sætter personlig rekord med en 12-meters kantpresser!