Kattegat Teknik ApS

Kattegat Teknik

Rolshøjvej 2
8500 Grenaa
Tlf.: 87591212
E-mail: mail@kattegatteknik.dk

www.kattegatteknik.dk – www.dynax.dk

Kompetencer: Akkumulatorer, Aktuatorer, Dynax aktuatorer, Elmotorer, Fittings, Hydraulikslanger, Spindelmotorer

Dynax har mere end 30 års erfaring med produktion af spindelmotorer/Aktuatorer produceret på mål og med præcis de egenskaber som vores kunder efterspørger fra gang til gang.

Med en Dynax aktuator får du optimal driftsstabilitet leveret i et enkelt og elegant design. Vores produktionsmetoder og de anvendte komponenter er gennemtestede og mange års erfaring er din garanti for at du får det bedste produkt på markedet.

At vi er bedst betyder dog ikke samtidig at vi er dyrest. For selvom at at vi producerer vores såkaldte aktuatorer/spindelmotorer på mål og med de egenskaber du efterspøger, fra gang til gang, så er vi stadig konkurrencedygtige på både pris og leveringshastighed. Hvis det virkelig haster leverer vi sågar fra dag til dag.

Kattegat Teknik ApS beskæftiger sig med opbygning, vedligehold, reparation og salg af hydraulik- og maskinanlæg. Vi beskæftiger os hovedsagelig inden for mobilteknik, marine og industri, samt reparation af lastvogne og entreprenørmateriel.

I forhold til reparation og salg er dette bl.a. af hydraulikanlæg, dieselmotorer, transmissioner, elmotorer, pumper, håndværktøj, startmotorer, gear, dynamoer, aktuatorer og generatorer.

Derudover tilbyder vi afbalancering og vibrationsmåling af roterende maskindele og udstyr. Her kan vi håndtere emner op til 10.000 kg og ø 5.000 mm.

Vores ekspertise inden for maskin-, mekanik-, hydraulik- og elektroområdet samt på lastvogne kombineret med det store varelager, udgør fundamenter i vores one-stop-service for en lang række kundegrupper.