Jens S Transmissioner A/S

Jens logo originalt

Hørskætten 7
2630 Taastrup
Tlf.: 45 70138333
E-mail: info@jens-s.dk

www.jens-s.dk

Kompetencer: Aksler, Bremsemotorer, Bælgkoblinger, El motorer, Elastiske koblinger, Fladgear, Frekvensomformer, Gearmotorer, Keglehjulsgear, Kileremme, Koblinger, Krympeskiver, Kuglelejer, Kædehjul, Kæder, Lamelkoblinger, Motorer, PlanetgearRemskiver, Rullekæder, Sikkerhedskoblinger, Snekkegear, Spændeelement, Tandhjul, Tandhjulsgear, Tandremme, Transmissioner, Transportbånd, Transportørkæder, Tromlemotorer, Variatorer, Vinkelgear

Forretningsidé: At kunne levere et bredt program af transportbånd og mekaniske transmissionskomponenter til maskinbyggere, forhandlere og slutbrugere.

Historie Grundlæggeren Jens S. Christensen startede virksomheden i 1927 i Abel Cathrines Gade i København. Derfra flyttede man til Skelbækgade og i begyndelsen af 70’erne til Brogrenen i Ishøj. Det danske Jens S. fusionerede i år 2000 med et svensk firma, og er i dag datterselskab til Jens S. Transmissioner AB med hovedkontor i Norrköping i Sverige. Jens S. gruppen indgår i Axel Johnson International AB, med hovedkontor i Stockholm.

I aug/sep 2016 flyttede Jens S. Transmissioner til Hørskætten 7 i Taastrup hvor vi har kontor, lager, maskinværksted og båndproduktion og så har vi også produktion af transportbånd i Vejle. Jens S. er i dag repræsenteret med egne selskaber i Danmark, Sverige, Norge og Finland og er samlet mere end 100 ansatte.


Nyheder fra Jens S Transmissioner A/S


Seneste nyheder fra Jens S Transmissioner A/S