Jens S. Transmissioner modtager Gazelle 2023

Jens S. Transmissioner modtager Gazelle 2023

I perioden fra 2018 til 2022 voksede Jens S. Transmissioner A/S’ omsætning med mere end det dobbelte. Hvilket er resulteret i, at de i år skriver sig ind på listen af Gazelle virksomheder i Danmark. En anerkendelse der vækker stor begejstring i den 96 år gamle virksomhed.

Det var med stor begejstring og stolthed, at Jens S. Transmissioner modtog beskeden om, at de var Gazelle virksomhed i 2023: 

“Efter 96 år på det danske marked med stabil vækst er vi stolte over at kunne mere end fordoble vores omsætning over 4 år. Dette skyldes i høj grad vores opkøb af Hoyer Transmission i 2020, men vidner også om, at vi er lykkedes med at slå to store og forskellige forretninger sammen, og stadig holde en fornuftig bundlinje. Vi har nogle dygtige og dedikerede medarbejdere, som virkelig har arbejdet for at styrke samarbejdet med nye kollegaer, så vi har kunne løfte i flok. Dét er deres fortjeneste, at vi står med Gazelle statuetten i hånden – og det er jeg både glad og stolt over.” – Christoffer Eriksson, Managing Director, Jens S. Transmissioner A/S. 

Jens S. Transmissioner A/S blev stiftet i 1927, og er langsomt rykket ind i markedet for den danske industri som leverandør af transmissionsløsninger og transportbånd. Ved årtusindskiftet (2000) blev de opkøbt af svenske, Benzler & Co, som senere (2005) blev opkøbt af den svenske industrikoncern, Axel Johnson International. I 2019 opkøbte Jens S. Transmissioner, Kaltech Gearservice, og året efter Hoyer Transmission, som en del af deres vækststrategi.

Jens S Transmissioner A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger