JMA A/S


Engelsholmvej 26
8940 Randers SV
Tlf.: +45 87 11 00 00
E-mail: info@jma.dk

www.jma.dk

Kompetencer: DMS (DEALER MANAGEMENT SYSTEM), ERP, alt-i-en IT løsning, lagerstyring, mersalg af maskiner (nye og brugte), finansstyring, servicemanagement, Microsoft Dynamics, WMS

Alt i én IT løsning specielt til maskinleverandører

Er du leverandør af maskiner og har du behov for en it løsning, som samler alle dine arbejdsprocesser og systemer i én integreret digital løsning?

Er du udfordret i din nuværende it løsning, hvor du måske bokser med at holde styr på mange forskellige systemer og processer i din virksomhed, som skaber flaskehalse eller mange fejl?

Erfaren sparringspartner

JMA er tæt sparringspartner med vores kunder (leverandører af maskiner) og har været det i mere end 30 år. Vi tilbyder fremtidssikrede digitale brancheløsninger til leverandører af maskiner og vores mål er at fremstille digitale løsninger, som udvikler vores kunders forretning og giver dig ro i maven.

Vores løsninger skaber overblik, sikkerhed og gennemsigtighed i din forretning. Og vores fælles mål er, at din forretning bliver digitaliseret, datadrevet, automatiseret og dermed får et økonomisk løft.

Cookie-indstillinger