KiiltoClean A/S

Frederik Plums Vej 2
5610 Assens
Tlf.: 64 71 21 12
E-mail: info.dk@kiilto.com

www.kiilto.com / www.plum.dk

Kompetencer: Desinfektion, Hånddesinfektion, Overfladedesinfektion, Håndhygiejne, Hygiejneløsninger, Dispensere til sæbe og desinfektion, Hudpleje, Rengøringsmidler, Grøn rengøring, Køkkenhygiejne, Professionel rengøring

Kiilto – kort fortalt

Kiilto (tidl. Plum) er et finsk familieejet firma grundlagt i 1919 og med en klar vision frem mod 2080, hvor de vigtigste principper for forretningen er nærhed, engagement i fremtiden og at være ledende inden for miljø.

Det tidligere Plum A/S (grundlagt 1860) blev 1. marts 2019 inkluderet i den finske gruppe Kiilto efter i mere end 50 år at have beskæftiget sig med effektive og brugervenlige løsninger til virksomhedernes håndhygiejne og i knap 20 år med førstehjælpsløsninger. Kiilto betjener fortsat i dag en bred vifte af brugere inden for industri-, håndværks- og institutionsområdet og tilbyder effektive produkter af høj kvalitet til professionel hygiejne, desinfektion og rengøring.

Gennem et tæt samarbejde med bl.a. hudlæger, sikkerhedsorganisationer og rådgivende instanser har vi igennem årene udviklet produkter, der vægter hudens krav om milde råvarer lige så højt som hensynet til effektivitet.

Kvalitet og miljø har altid haft høj prioritet i produktionen såvel som i de færdige produkter. Ligesom vi prioriterer at give vores kunder og samarbejdspartnere en god service. Bl.a. derfor har vi taget konsekvensen og indført kvalitetssikringssystem, og er miljøcertificeret i henhold til ISO 14001.

Kiilto udvikler, fremstiller og markedsfører kemiske industriløsninger inden for fire forretningsområder: byggeri, industrielle klæbemidler og brandsikring, professionel hygiejne, samt forbrugerprodukter. Kiilto opererer i 11 lande og beskæftiger ca. 1000 ansatte. I Danmark markedsføres mærkerne Kiilto Pro og Plum.