KiiltoClean A/S

Frederik Plums Vej 2
5610 Assens
Tlf.: 64 71 21 12
E-mail: info.dk@kiilto.com

web

Kompetencer: Desinfektion, Hånddesinfektion, Overfladedesinfektion, Håndrens, Håndhygiejne, Hygiejneløsninger, Dispensere til sæbe og desinfektion, Hudpleje, Rengøringsmidler, Grøn rengøring, Bæredygtig rengøring, Køkkenhygiejne, Professionel rengøring

Kiilto – kort fortalt

Kiilto (tidl. Plum) er en virksomhed i vækst og har en historie, der går over 100 år tilbage, samt en vision, der ser frem mod 2080.

Vi udvikler, fremstiller og markedsfører industrielle løsninger inden for personlig hygiejne, professionel rengøring, førstehjælp, byggeri samt klæbemidler og brandsikring. Vores mål er at gøre arbejdspladsen til et trygt sted af være, og vi betjener i dag en bred vifte af brugere inden for industri-, sundheds- og institutionsområdet.

Vi sætter en ære i vores egne forsknings-, innovations- og udviklingsfunktioner, som er grundlaget for et gnidningsfrit og værdifuldt samarbejde med vores kunder. Kvalitet og miljø har høj prioritet i produktionen såvel som i de færdige produkter. Ligesom vi prioriterer at give vores kunder og samarbejdspartnere en god service. Vi har derfor indført et kvalitetssikringssystem og er miljøcertificeret i henhold til ISO 14001.

Vi ønsker at være miljøleder inden for vores forretningsområde og har defineret 4 løfter til miljøet:

Grøn energi: Alle vores virksomhedsaktiviteter skal være CO2-neutrale i 2028
Grøn emballage og logistik: Vi reducerer brugen af fossilt og nyt emballage hvert år
Grøn service: Vi træner vores kunder i at minimere deres miljømæssige aftryk
Grønne råvarer: Vi vil reducere brugen af fossil og virgin råvarer og reducerer spild hvert år

Miljø er en del af vores kultur, måden vi tænker og evaluerer vores handlinger på. Vi bestræber os på at have løfterne med i alt, lige fra vores drift fra hverdagsrutiner, til innovationer og strategi, til at hjælpe vores kunder og samarbejdspartner med at blive mere miljøbevidste. Læs mere om vores Kiiltos arbejde med miljø her

Kiilto opererer i 9 lande og beskæftiger ca. 900 ansatte. Dette gør os til en stærk spiller på hvert af vores marked.

I Danmark markedsføres produkterne under 2 brands: Kiilto Pro (professionel rengøring) og Plum (personlig hygiejne).