Klimablock Herning ApS


Teglvænget 23
7400 Herning
Tlf.: +45 97132500
E-mail: info@klimablock.dk

web

Kompetencer: Automatspjæld, Filteranlæg, Filtersystemer, Centralstøvsuger, Patronfiltre, Punktudsugning, PUR slanger, Udsugningsanlæg, Varmegenvinding, Ventilatorer

Uanset om du søger efter en løsning der omhandler udsugning i værksted, en svejsearm eller procesventilation så har Klimablock en løsning. Klimablock er en lille, top moderne virksomhed med stor erfaring. Vi har erfarne medarbejdere, som gennem mere end 35 år har været ansvarlig for projektering, levering og montering af effektive løsninger af procesventilation til træ-, plast-, jern- og metalvirksomheder. Vores erfaringer danner grundlaget for seriøse og kundetilpassede løsninger, der tager udgangspunkt i den enkelte virksomheds behov.  Så uanset om det drejer sig om udsugning i værksted eller installation af stort anlæg med procesventilation så kontakt Klimablock for at høre mere om hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed. Læs mere om vores forskellige arbejdsområder her.

Vi har alle tekniske forudsætninger – kapacitet, viden og erfaring fra løsningen af mange succesfyldte opgaver i både indland og udland. Herudover har vi noget, der måske er endnu vigtigere. Vi har nemlig evnen og ikke mindst viljen til at samarbejde. Et andet sted hvor Klimablock adskiller os fra andre leverandører af industriventilation, er vores konstante fokus på udvikling og innovation . Dette fokus er til stor glæde for vores kunder. Et eksempel på dette, er vores udvikling af automatspjældet, som sikre at der spares på energien.  Dermed sikre vi vores kunder lavere driftsomkostninger. Desuden er Klimablock med i et EU SME udviklingsprojekt der betyder at vi snart vil kunne præsentere endnu et banebrydende nyt produkt.

 

Cookie-indstillinger