LITSEN ApS

Speditørvej 7
9000 Aalborg
Tlf.: 53 38 30 00
E-mail: info@litsen.dk

web

Kompetencer: Isolering, teknisk isolering, varmeisolering, køleisolering, brandisolering, aluprofiler

Litsen udfører alt inden for teknisk isolering – herunder varmeisolering, køleisolering, brandisolering og aluprofiler. Vi har både den viden og erfaring, der skal til for at isolere effektivt mod støj, varmetab, kuldetab, brandbeskyttelse mv. Med Litsen som samarbejdspartner på din isoleringsopgave er du sikret, at isoleringen får optimal virkning.

Vi har en høj faglig stolthed og dygtige isolatører med mange års erfaring inden for branchen. Derfor kan vi tilbyde enhver form for effektiv, teknisk isolering – selv på steder hvor det er vanskeligt at komme til. Vi har mange tilfredse kunder på samvittigheden. Heriblandt både private husejere, entreprenører og industrivirksomheder. Vi holder vores høje faglige niveau med løbende kurser og opdatering på normer inden for isolering.

Faglig stolthed – Høj kvalitet til tiden – Mange års erfaring – De bedste produkter på markedet

Litsen blev etableret i 2011 baseret på et årtis solid erfaring inden for isoleringsbranchen. Vi har været rundt i store dele af verden og har fået international erfaring fra projekter på Grønland, i Norge, Spanien, England, Færøerne, Sverige og Tyskland.

Litsen kan tilbyde et ungt og dynamisk team af kompetente isolatører, som altid er parat til at møde nye udfordringer. De gennemgår altid din opgave med dig og finder den bedst mulige løsning.

Vi sætter en ære i at levere et kvalitetsprodukt til tiden og i henhold til aftalte vilkår. Hos os får du ingen ubehagelige overraskelser.