LOGSTOR A/S

Danmarksvej 11
9670 Løgstør
Tlf.: 99 66 10 00
E-mail: logstor@logstor.com

www.logstor.com

Kompetencer: Fjernvarme, fjernvarmerør, præisolerede rør, præisolerede løsninger, industri, fødevareindustri, oil&gas, energieffektivitet

LOGSTOR A/S

Det er over 50 år siden at LOGSTOR opfandt teknologien bag banebrydende fjernvarmeløsninger, der revolutionerede og stadig sætter nye standarder for energibranchen. Som verdens førende producent af præisolerede rørsystemer er kravet til LOGSTORs energieffektive produkter højt. Produktionen er kendetegnet af massiv brancheerfaring samt konstant innovation på kant med den nyeste teknologi.

Det sikrer LOGSTORs kunder en investering i fremtidens mest energieffektive og bæredygtige fremføring af væsker og gasser til fjernvarme og -køling, skibs- samt olie- og gasindustrien.

LOGSTOR har hovedsæde i Løgstør i Danmark, og beskæftiger ca. 1200 medarbejdere fordelt i 12 lande verden over. Produktionen foretages på koncernens 8 fabrikker i Danmark, Sverige, Finland, Polen og Rumænien.

LOGSTOR er 100% ejet af Triton Fund III. Triton fondene investerer i og supportere den positive udvikling af mellem store virksomheder i Nordeuropa med særlig fokus på virksomheder i Østrig, Danmark, Finland, Tyskland, Italien, Norge, Spanien, Sverige og Schweiz. Triton fokuserer på virksomheder inden for den industrielle sektor, forretningsservices og inden for forbruger og sundhedssektoren.

Triton blev etableret i 1997 med det langsigtede formål at skabe bedre virksomheder. Triton og dets ledelse ønsker at være agenter for en positiv virksomhedsudvikling inden for væsentlige operationelle forbedringer og vækst.

Der er pt. 30 virksomheder i Tritons portefølje med en opsætning på omkring 13 milliarder Euros og mere end 55.000 medarbejdere.

Triton fondene rådgives af dedikerede teams af professionelle investorer i Tyskland, Sverige, UK, Luxembourg og Jersey.

For mere information se: www.triton-partners.com