LUUPO

Tlf.: Poul 20 69 46 71/E-mail: pj@luupo.dk
Tlf.: Allan 65 38 27 57/E-mail: ap@luupo.dk
Tlf.: Casper 28 29 01 28/E-mail: cb@luupo.dk

www.luupo.dk

Kompetencer: Slibeprodukter, Slibematerialer, Skæring, Savning & Spåntagning, Polering, Slibeprodukter, Børstning, Håndværktøj, Elværktøj, Luftværktøj, Kemi, Personlige Værnemidler, Tilsatsmaterialer

VI HAR OVER 20 ÅRS ERFARING

Vi vil hellere end gerne bruge vores erfaringer på at tilbyde det helt rigtige produkt til dig.

Du bliver rådgivet af folk, som selv har været ude at arbejde med hænderne og ikke kun har læst producentens bagsidetekst på materialerne.

Vi tror på, at du er bedst hjulpet med slibematerialer, der holder længe. Materialer som er skabt til enten et specifikt emne eller en specifik opgave. Det giver nemlig dig det bedste resultat.

Vores Skære & Skrubskiver

Skære- og skrubskiver til ethvert formål, der imødekommer dine ønsker til præcisionsarbejde produktivitet og minimal støvudvikling.

Her finder du udelukkende vores egne produkter, der er udviklet specifikt til professionelle brugere, der har fokus på kvalitet og holdbarhed.

Special- er til dig, der bruger skiver til lidt af hvert

Power Plus- er lavet til krævende opgaver  – oplev lang levetid, når du arbejder i sort stål

Purple Line- er designet til at løse dine specialopgaver – oplev lang levetid, når du arbejder i rustfrit stål

 

DEN RIGTIGE LØSNING TIL DIG

Vil du opnå en mere effektiv arbejdsdag og samtidig reducere din virksomheds omkostninger?

Find den helt rigtige løsning med vores produkter.

Dine udfordringer og behov er afgørende for vores samarbejde. Du skal være klar til at vælge kvalitet og holdbarhed frem for den billigste løsning.

Selvfølgelig finder du produkter i alle prisklasser, men vi tror på, at du er bedst hjulpet med produkter, der holder længe og minimerer den tid, dine medarbejdere spilder på fx at skifte slibeskiver eller -bånd.