MK-TechStenbukvej 31, Ejby
4623 Lille Skensved
Tlf.: 29 65 12 53
E-mail: mk-tech@mail.dk

www.mk-tech.dk

Kompetencer: Bremser, Hydrauliske bremsekalibre, Kombi mekanisk-hydraulisk bremsekalibre, Vindmølle bremser, Mekaniske bremsekalibre, Pneumatiske bremsekalibre, Failsafe hydrauliske bremsekalibre, Failsafe pneumatiske bremsekalibre, Twiflex bremsekalibre, Kompositkoblinger, Samiflex koblinger, Autogard sikkerhedskoblinger, Luft til olie bremseforstærkere, Dore Tech – Port åbnere, Pneumatiske cylindre, W.C. Branham vinkel gear

MK-TECH har mange års erfaring med salg og distribution af komplette bremse- og koblingsløsninger til industrien.

Vi har et tæt samarbejde med vindmølleproducenter i ind- og udland. Vi har nogle af de bedste bremseproducenter i verden.

Vi tilbyder et bredt udvalg af bremse og koblinger til alle former for kontrol af bevægelse i transmissioner og køretøjer af enhver art.

Vi tilbyder i et tæt samarbejde med kunden at udarbejde det nødvendige ingeniør- og designarbejde for til slut at opnå den absolut bedste tekniske løsning. Vi udarbejder herunder tekniske beregninger samt 2D og 3D konstruktionstegninger i designfasen. Vi deltager i hele forløbet fra montage af prototypen til selve testfasen og frem til den endelig produktion. Vi tilbyder efterfølgende service og troubleshooting af komponenter og systemer.

Ingen opgave er for lille og ingen er for stor.

Ud over bremse og koblinger tilbyder MK-TECH en lang række produkter inden for vinkelgear, stangløse pneumatiske cylindre samt hydraulikpneumatiske forstærkere


Nyheder og Indlæg fra MK-Tech


Seneste fra MK-Tech


Cookie-indstillinger