Ocean Textile Group A/S

HI-Park 387
7400 Herning
Tlf.: 97 12 27 66
E-mail: mail@oceantextile.dk

www.oceantextile.dk

Kompetencer: Arbejdstøj, regntøj

Hos Ocean Textile Group A/S har vi mere end 60 års erfaring i at producere regntøj i både PVC, PU, åndbare kvaliteter og regn afvisende arbejdstøj. Det hele startede som et svar på fiskernes ønske om effektivt og stærkt regntøj, som kunne holde dem varme og tørre under ekstreme samt barske vejrforhold. Ocean blev grundlagt i 1958, hvor det første sæt regntøj blev produceret i en kraftig presenningskvalitet, så det opfyldte fiskernes behov og krav til bedre regntøj. Herefter er udviklingen forsat til det regntøj vi har i dag, som er i overensstemmelse med krav og ønsker fra forbrugerne.

Frem til 2003 producerede Ocean både regntøj og presenninger, men i 2004 frasolgte Ocean regntøjsdivisionen, og Ocean Rainwear blev stiftet.

I 2014 købte Ocean Rainwear det svenske firma Abeko for at kunne blive stærkere med et bredere produktsortiment og få mere fokus på professionelt regntøj til håndværkerne. Abeko blev implementeret i Ocean, så vi i dag markedsfører os som Ocean Abeko, hvilket kan ses på vores logo.

Ocean Textile Group tilbyder i dag en bred palet af regntøj og arbejdstøj til både private og erhverv. Vores tøj er inddelt i 4 segmenter fra de forskellige brancher. Segmenterne er: Work (byggeri/industri), Fishing (fiskeri, lystfiskeri og offshore), Agriculture landbrug/ skovbrug) og Food/Cleaning.

Vores drivkraft er at tilbyde de bedste arbejdsforhold for dig, der udfører et fysisk krævende og risikofyldt arbejde, og vi har dyb respekt for de krav og behov, du har til din sikkerhed i hverdagens udfordringer. Derfor har vi et ønske om at sikre dig en beklædning, som beskytter og styrker dig på jobbet. Vi tror på, at sikkert og komfortabelt beskyttelsestøj fører til tryghed, velvære samt øget arbejdsglæde hos dig som bruger.

I 2018 begyndte vores tanker at kræse omkring bæredygtighed og klimaforandringerne i verdenen. Derfor har vi udviklet vores første bæredygtige kollektion af PU-regntøj – Pure Ocean. Regntøjet er produceret af genbrugsplast, som indsamles bl.a. fra havet og vores strande. Dette er et lille skridt mod en mere bæredygtig produktion, og hvor vi som virksomhed er med til at gøre en forskel for miljøet.

Respekt handler også om en god og tæt dialog med både dig som bruger og kunde, så vi konstant kan være på forkant med nye ønsker og behov fra produktudvikling til service, samhandel, levering og produktdokumentation. Ocean Abeko har produceret dansk kvalitets regntøj siden 1958 med respekt for vores brugere, og det vil vi fortsætte med.