Orogenic


Edisonvej 1
7100 Vejle
Tlf.: 7218 3883
E-mail: sales@orogenic.dk

www.orogenic.dk

Kompetencer: 150 års batterierfaring, Batterier, Batteriløsninger, Batterileverandør, Bly batterierNi-Cd batterierLi-Ion batterierStativerLadereUPS-anlægNødstrømE-mobilityTruck, Tilbehør, Reservedele, Batteriovervågning, Montage, Udskiftning, ServiceServiceaftale, Rådgivningsydelser, Miljørigtig bortskaffelse, Eftersyn af funktionsdygtighed, Know-HowBrands

Orogenic leverer batterier, ladere, tilbehør og UPS-anlæg af høj kvalitet til nødstrøm og e-mobility. Vi både rådgiver, laver beregninger omkring nye anlæg og tilbyder service til såvel nye som eksisterende installationer.

Med over 150 års batterierfaring giver vi vores kunder en grundig vejledning. Vi har kontorer i både Danmark og Norge, hvor vi har dygtige eksperter, som sidder på hvert deres fagområde. Vi har egne faglærte serviceteknikere, som sikrer, at vores kunders systemer altid kører optimalt.

Vi er bl.a. officiel EnerSys-, Sunlight, Discover og Centiel-distributør, hvilket betyder, at vi kan skaffe alt fra distributørernes produktsortimenter. Som kunde får du ligeledes adgang til distributørernes ressourcer og vidensbank gennem os. Vi har selvfølgelig også andre brands i vores sortiment og et stort netværk i branchen, som vi trækker på.

Vælger du os som leverandør, får du vores fulde opmærksomhed. Vi giver dig en ærlig vurdering af din situation, og det er aldrig vores intention at oversælge. Det betyder, at vi aldrig vil foreslå udskiftning af batterier og udstyr, som ikke er udtjent.

Vores leverandører: Ablerex, Centiel, DC Design, Discover, EnerSys, Gustav Klein, Kunstmann, Liontec, MicroPower, Nortec, S.P.E., SuperB, Triathlon

For os er en ærlig og tillidsfuld relation mere værd end et hurtigt salg

Cookie-indstillinger