Orogenic – Batterier til E-mobility 

Der er en række ting, man skal være opmærksom på, når man vælger batteri og udstyr til sine e-mobility applikationer:

📌 Match batteri og applikation

📌 Hvor ofte oplades batteriet?

📌 Hvilken betydning har valg af lader?

Batterier er ikke bare batterier. Det er vigtigt, at få matchet det rigtige batteri til sin applikation. Det er vigtigt at have afklaret, hvor mange cyklusser, altså antal op- og afladninger, ens udstyr har brug for. Nogle batterier er designet til dybdeafladning, hvilket er godt til noget udstyr, mens andet har brug for en længere levetid. Man bør derfor overveje, hvor ofte batteriet skal oplades. 

Hvis applikationen bruges flere gange samme dag, men bliver opladet imellem, skal man se efter et batteri, der klarer sig godt ved mange op- og afladninger. Bliver batteriet ikke helt afladt mellem hver opladning, skal der også tages højde for det, at det ikke er alle batterier, der kan tåle “sjatladning”. 

Laderen spiller også ind, når det handler om batteriets levetid. Først bør man have for øje, hvilket miljø laderen skal fungere i. Hvis der er støv, vand, kemikalier eller andet i nærheden, skal laderen kunne til håndtere dette. 

Skal vi hjælpe dig med en batteriløsning til dine e-mobility applikationer? Kontakt Jacob Sørensen:
📞 +45 9215 1121
📧 js@orogenic.dk

LÆS også: Orogenic deltager i Wind Energy Hamburg 2022 i næste uge
Orogenic's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.