Peoples.dk

Fåredammen 11
5300 Kerteminde
Tlf.: 66 14 14 76
E-mail: salg@peoples.dk

web

Kompetencer: Affaldssortering, indendørs affaldssortering, affaldsspande, affaldsstationer, afrydningsmøbler, borde, bænke, plantekasser, pullerter, askebægre, miljøskabe, kantinemøbler, skraldespande, læhegn, fodhegn, skjulere, toiletudstyr, dispensere, papirkurve

Peoples er et designfirma som forsyner byrum, virksomheder og kommuner med inventar og affaldssorteringsystemer både indedørs og udendørs.
Med en bred produktportefølje som blandt andet rummer affaldssystemer til affaldssortering, bord og bænke og meget andet byrumsinventar, tilbyder vi helstøbte løsninger af højeste kvalitet – 100% dansk og produceret af 95% genanvendte materialer.

Vi har design, funktionalitet, fleksibilitet og mennesker i fokus. Derfor er vores kunders behov også de vigtigste for os, og vi hører gerne fra jer hvis I har specielle ønsker og behov, så vi sammen kan skabe behagelige rammer til brug og ophold.

Fokus er i disse år på affaldssorteringssystemer til såvel inden- som udendørs brug. Her tilbyder vi to systemer, der er de bedste på markedet, i det de er maksimalt fleksible og dermed parat til den virkelighed, de skal fungere i, såvel i dag, som i morgen og næste år – en investering der betaler sig