PERGOUnilin Nordic AB – Pergo

Hyllie Boulevard 10 A
21532 Malmö Sweden
Tlf.: +45 80 88 33 39
Email: customercare.nordic@unilin.com

web

Kompetencer: Gulvvarme, gulve, laminatgulve, vinylgulve, lydreducerende underlag

PERGO – FLOORS FOR REAL LIFE

Pergo er et førende gulvmærke, der tilbyder gulve af høj kvalitet i kategorierne laminat og vinyl med en bred vifte af matchende tilbehør.

Pergos produktinnovationer er inspireret af den skandinaviske natur, hvilket afspejles i både deres design og holdbarhed.

Pergo tror på ikke at tage nogen genveje eller gå på kompromis med noget, når det kommer til at skabe deres produkter.

Det er derfor at Pergos gulve er vandafvisende og slidstærke, enkle at installere og nemme at vedligeholde, hvilket sikrer, at folk kan leve et bekymringsfrit liv på deres gulve. Takket være den enestående produkt kvalitet leveres de fleste Pergo-gulve med livstidsgaranti.

Pergo har været på forkant med gulvinnovation i over fire årtier og er en sand repræsentant for skandinavisk funktionelt design.

Pergo er bedst kendt for at opfinde laminatgulvet i 1977, som hurtigt blev synonymt med tidløse og ekstremt slidstærke gulve, der kan klare hverdagens virkelige udfordringer.

Den dag i dag er Pergos laminatgulve stadig et populært valg på grund af dets naturlige udseende i kombination med enestående holdbarhed og evne til at bevare sit gode udseende, selv efter mange års brug.

Kernen i et Pergo laminatgulv er lavet af 100% genvundet træ, hvilket gør det til et af de mest bæredygtige gulvvalg. Pergo laminat var også det første gulv i verden, der modtog det officielle nordiske Svanemærke.

Men Pergo handler ikke kun om laminatgulve, deres sortiment omfatter også vinylgulve.

Derudover tilbyder de en bred vifte af tilbehør som lydreducerende underlag, gulvvarmesystem, vedligeholdelsesprodukter og perfekt farvematchende fodpaneler og profiler, der fuldender rummet med stil så din indretning får det perfekte look.

Uanset om du leder efter laminat-, træ- eller vinylgulve, har Pergo et produkt, der passer til dine behov og hjælper dig med at skabe et rum, som du vil elske i mange år fremover.

Cookie-indstillinger