Polysan A/S

Industrivej 17
5672 Broby
Tlf.: 62 66 12 21
E-mail: polysan@polysan.dk

www.polysan.dk

Kompetencer: Afløbsrender, Afvandingsløsninger, Skybrudsrender, Indgangspartiskåle, Polymerbetonprodukter, Sålbænke, Murafdækning, Sokkelaffugtere, skorstensafdækninger, Gesims

Dansk produceret & dansk kvalitet

Polysan er stiftet, som 100 % familieejet aktieselskab, i 1978 af ingeniør Ole Wibholm. Virksomheden starter med en beliggenhed i Sallingelunde på Midtfyn.

I 2003 flytter Esben Wibholm til Fyn, og han bliver en del af familievirksomheden.

I forbindelse med at Esben Wibholm overtager Direktørposten i 2005, flytter virksomheden til deres nuværende adresse i Nr. Broby. Her præger Polysan Brobys skyline med et 16 meter højt silotårn, som rummer 160 tons tempererede råmaterialer.

I november 2016 fusionerer Polyflex Aps med Polysan A/S. Dette sikre et fremtidigt stærkere Polysan.

Polysan præger Brobys skyline med et 16 meter højt silotårn, der rummer 160 tons tempererede råmaterialer.

Hvad laver vi
Polysan fremstiller en lang række produkter til bygge- og landbrugssektoren i stærk polymerbeton. Alt produceres på vores fabrik i Nr. Broby på Midtfyn. Vores produkter distribueres til en lange række lande. Polysans produkter distribueres også gennem de fleste tømmerhandler, VVS-grossister og staldinventar firmaer.

Vi fremstiller bl.a. produkter til landbrug, afløbsrender, riste, trappetrin og gesimser m.m..

Vi leverer vores produkter både som standardløsninger og specialprodukter med korte leveringstider.

Vi tager på messer med vores produkter, hvor det er muligt at opleve en Polysan udstilling. Her kan man se og føle vores produkter. Dette giver det bedste indtryk af, hvor høj en kvalitet vores produkter er – Kommende Polysan udstillinger kan ses her.

Det går vi op i
Vi, hos Polysan, lægger stor vægt på en tæt kundekontakt. Vi har et moderne produktionsapparat, og vi er derfor en fleksibel samarbejdspartner. Vi stræber efter at gøre vores kunder tilfredse. Dette gør vi bl.a. ved at yde specialiseret rådgivning, som er med til at skabe et trygt og godt samarbejde.

Udover vi selvfølgelig går op i vores kunder, så går vi også op i at støtte gode formål. Vi har derfor valgt at give vores støtte til Kræftens Bekæmpelse, Familier med kræftramte børn og Parasport Danmark. Det synes, vi giver mening.

 


Nyheder fra Polysan A/S


Seneste nyheder fra Polysan A/S