POUL TARP A/S


Jomfruløkken 4
8930 Randers NØ
Tlf.: 86 42 56 00
E-mail: sales@tarp.dk

www.tarp.dk

Kompetencer: Vejeceller, målesystemer, dataopsamling og kommunikation, pumpesystemer til tankebiler, stationære pumpesystemer, vejning, kranvægte, chassisvægte, liftvægte, bagsmækvægte, minkvægte, hejselad, affaldsregistrering, betalingssystemer, GPS tracking, niveaumåling, flowmålere, niveaumålere, vægte

POUL TARP A/S er en dansk ejet virksomhed, der blev etableret i 1954, og har specialiseret sig i at producere software- og hardwareløsninger til bl.a. renovations- og mejeribranchen. Løsningerne omfatter registrering, dataopsamling, prøveudtagning og kommunikation med veje- og flowmålesystemer samt betalings- og adgangssystemer.

POUL TARP A/S kernekompetencer er:

  • Komplette løsninger inden for måle- og pumpesystemer til transportsektoren
  • Prøveudtagere og overvågningssystemer
  • Veje-og registreringssystemer til renovationsbiler, tankbiler, slamsugere, boligforeninger, butikscentre, lufthavne, centrale affaldsløsninger m. m.
  • Systemer til salg og registrering af vand og slam
  • Niveaumålere til registrering af fyldningsgrader i nedgravede affaldsløsning og brønde

POUL TARP A/S har egen software og hardware produktion i Randers, og leverer løsninger til hele verden.
Vores produkter har opnået certificeringer som ISO9001:2015 og ISO14001:2015, og pumpesystemerne har opnået en MID og USDA design godkendelse, samt er alle delene er 3-A godkendte, så det kan anvendes i fødevareindustrien.

POUL TARP A/S er også certificeret som Microsoft Gold Partner og har forpligtet sig til at arbejde for FN’s Global Compact verdensmål.

I 2022 opkøbte POUL TARP A/S den danske vejecelle virksomhed Dan-Transducers og sælger og distribuerer i dag både vejeceller og vejeindikatorer til Skandinavien. POUL TARP A/S har også opkøbt den tyske virksomhed GEA Diessel, der laver pumpesystemer og prøveudtagere til mælkeindsamling, samt målesystemer til øl og AdBlue.

Cookie-indstillinger