reEL-installation

Arnold Nielsens Boulevard 66A
2650 Hvidovre
Tlf.: 70 25 00 73
E-mail: kontakt@reel-installation.dk

www.reel-installation.dk

Kompetencer: El-tavler, el-syn, datainstallationer, kontorinstallationer, belysning, flugtvejsbelysning, panikbelysning, intelligente bygningsinstallationer, ABA automatisk brandalarmer, fejlfinding, ladestik hybrid og elbiler, ITV overvågning, El-sikkerhedsattest

Vi er en reel aut. el-installatør, som er pligtopfyldende, pålidelig og servicemindet.

reEL-installation så dagens lys i maj 2000 og er stiftet af elektriker og iværksætter, Ole Frederiksen.

Drømmen om at blive selvstændig startede på to arbejdsbukke og en spånplade på privatadressen i Hvidovre. I dag har vi til huse i egen ejendom centralt i Hvidovre – kun syv kilometer fra Københavns Rådhusplads. Vi servicerer en bred vifte af kunder – store som små erhvervsvirksomheder, kommuner og kommunale institutioner, boligforeninger, idrætsanlæg og private kunder.

I årenes løb har vores virksomhed gennemgået en utrolig udvikling og vækstrejse, og med +20 år på bagen oplever vi fortsat succes og fremgang. Med satellitovervågning, ordrestyringssystem, digitalt bookingsystem, nye servicevogne med topprofessionelt værktøj, og branchens dygtigste stab af svende og lærlinge sikrer vi, at vores kunder får den bedste håndværksmæssige oplevelse – hver gang.

Ambitionen med reEL har fra dag ét været at leve op til vores gode navn. Vi er en reel, autoriseret el-installatør, som er pligtopfyldende, pålidelig og servicemindet. Kerneværdier, som cementerer hele vores virksomhed og den måde, som vi går til både kunder, samarbejdspartnere og opgaver på.

Vi har fokus på det gode arbejdsmiljø, og her stiller vi høje krav til os selv. Vi prioriterer at dygtiggøre og videreuddanne os, og så tager vi aktiv del i det sociale ansvar inden for vores egen branche. Vi har nemlig i alle virksomhedens leveår uddannet dygtige og professionelle elektriker-lærlinge, hvoraf flere siden har videreuddannet sig til el-installatør.