RoboTool A/S


Vestermarksvej 10
6600 Vejen
Tlf.: +45 76978888
E-mail: mail@robotool.com

www.robotool.com

Kompetencer: Automatisering, Robotter, Palleteringsrobotter, Industrirobotter, Mobile robotter, Robotløsninger

Med RoboTool får du en komplet løsning, hvor vi gennemfører hele forløbet fra idé og konstruktion til fremstilling og indkøring. RoboTool gennemfører de forundersøgelser, der er nødvendige for at fastslå, om en automatisering vil være profitabel. Derpå sikrer vores gennemarbejdede design-specifikation, at du er opdateret på hele processen med udvikling og fremstilling af robotværktøj og software.

Vores kundeportefølje indeholder blandt andre virksomheder som Danfoss, Kamstrup, HTH Køkkener, Implast, GKN Wheels, Frøslev Træ, Formpress, AC Hydraulic, Brdr. Markussens Metalvarefabrik, Brdr. Hartmann, og Teknos. Du kan se film og læse om konkrete cases og referencehistorier på vores webside.

Robotteknologi og automation

RoboTool er en moderne automationsvirksomhed og vores kernekompetence er robotteknologi og projektering af fuldautomatiske anlæg, hvori der indgår robotter.
Vi leverer anlæg, som skaber værdi for vores kunder gennem høj driftssikkerhed og en optimal udnyttelse af udstyret. Anlæggene er ofte tjent hjem i løbet 2 år – og samtidig er det en investering i en mere ensartet kvalitet.

Vi arbejder med tre forretningsområder inden for intelligent håndtering.
Det er slibning og fræsning, maskinbetjening samt pakning og palletering.

Slibning og fræsning dækker helt fra grove spåner til meget fin polering.

Maskinbetjening er området, hvor vi håndterer emner ind og ud af cnc-maskiner og hydrauliske pressere. På disse områder er vi udnævnt til teknologicenter i Danmark af ABB.

Pakning og palletering er en af vores særlige kompetencer. RoboTools styrke er specielle produkter og mange varenumre, hvor kompleksiteten er høj.

God projektstyring

Hos RoboTool ved vi, at projektstyringen er vigtig. Vi gennemfører derfor de forundersøgelser, der er nødvendige for at fastslå, om en automatisering kan opnå de ønskede cyklustider. Vi gennemfører hele forløbet fra idé til indkøring og service på anlægget.

Specielle gribeværktøjer – the RoboTool

Vi udvikler også værktøj til robotter, og kan hurtigt afgøre, om en funktion skal ligge i værktøjet eller robotten. Robotværktøjerne fremstiller eller tilpasser vi på vores eget værksted, hvor medarbejderne også udnytter deres kompetencer inden for opbygning af l-tavler, samt PLC-, servo- og robotprogrammering.

Uforpligtende møde

Vi kommer gerne til et møde hos dig, hvis du ønsker sparring på et konkret projekt, du har I tankerne. Vores projektkonsulent kommer også gerne på besøg helt uforpligtende, så du kan få konkrete forslag til, hvilke processer du kan optimere og automatisere med robotter. Vi kalder det et robot-tjek.

Ring eller skriv til os idag for at aftale nærmere – og se filmen her på siden, så du kan se, hvordan vi arbejder sammen med vores kunder.

Cookie-indstillinger