RUSTEK A/S


Bjørnevej 3
7800 Skive
Tlf: 9683 7131
E-mail: rene@rustek.dk

www.rustek.dk

Kompetencer: Laserskæring, CO2 laserskæring, fiberlaserskæring, pladebukning, manuel bukning, robotbukning, panelbuk, svejsning og montage, robotsvejsning, manuel svejsning, opkortning, afgratning, kantpres, pladebukning, specialløsninger herunder transportører, konstruktion af anlæg og maskiner, hæve/sænke platforme, udstyr til fødevareindustrien, underleverandør og halvfabrikata

Rustek A/S – En topmoderne virksomhed

Rustek a/s er en topmoderne virksomhed, som kan løse “metalproblemer” af meget forskellig karakter for kunderne. ​Rustek a/s er en virksomhed med alle de teknologiske hjælpemidler, som kundernes opgaver kræver.
​Rustek’s lokaler ligger i Salling, nærmere bestemt Skive – hjertet af Jylland.

​Rustek a/s er med sin korte kommandovej og smalle struktur, en oplagt medspiller, hvis man ønsker en fleksibel samarbejdspartner.

Rustek a/s samarbejder med kunderne og er i stand til at tilrettelægge tingene hen ad vejen, så de passer kunderne bedst muligt. Her tænkes både på selve produktionen og på specielle leveringsforhold, tilretning af produkter i en igangværende produktion o. lign.

Rustek a/s har en omfattende maskinpark. Sammen med de alsidige og dygtige medarbejdere gør det firmaet i stand til at tilbyde gode forhold for totalleverancer af både halvfabrikata og mere færdige produkter.

Vi arbejder bla. med:
Fremstilling af hæve/sænke platforme
Konstruktion af maskiner
Laserskæring og pladebearbejdning!
Opkortning med CNC-styret saveanlæg
Produktion af transportører


Nyheder og Indlæg fra RUSTEK A/S


Seneste fra RUSTEK A/S


Cookie-indstillinger