SC Johnson Professional A/S

Agerhatten 27B, indgang 1
5220 Odense SØ
Tlf.: 6472 2400
E-mail: danmark.pro@scj.com

web

Kompetencer: Desinfektion, desinfektionsmidler, hånddesinfektion, håndrens, sæber, cremer, dispensere

SC Johnson Professional®

Endnu bredere løsninger for professionelle brugere
SC JohnsonTM har en lang historik, og har betjent det professionelle marked siden 1930’erne. I 2015 udvidede virksomheden sin position på det professionelle marked med overtagelsen af Deb Group, som er blevet integreret i SC Johnson Professional® og tilbyder totalløsninger til industrien, institutioner og sundhedssektoren.

SC Johnson Professional® tilbyder nu et bredt sortiment – lige fra Deb-serien af arbejdsrelaterede hudplejeprodukter til de velkendte SC JohnsonTM-mærker, der er egnet til professionel brug, og side om side med fremtidige innovative specialprodukter til professionel rengøring og hygiejne.

Med et bredt sortiment og solid teknisk ekspertise kan SC Johnson Professional® tilbyde løsninger til hudpleje, gulvpleje og vedligehold af overflader samt luftbehandling, opbevaring og skadedyrsbekæmpelse.

“Rethinking the Professional Experience”

Vores mål er at tilbyde innovative kvalitetsprodukter og service til det professionelle marked, som optimerer hudplejerutiner, rengøring og hygiejne; for medarbejderne og for hele organisationen. Vores løsninger skaber reelle fordele for kunderne i form af renere, sundere og mere sikre arbejdspladser og offentlige områder.

Dette sikrer vi med vores produkter og service, som skaber miljøforbedringer, øger effektiviteten, minimerer lagerudgifterne, nedbringer uddannelsesbehovet og skaber positive brugeroplevelser.


Nyheder fra SC Johnson Professional A/S


Seneste nyheder fra SC Johnson Professional A/S