Siedle Nordic A/S

Afdeling Danmark
Avedøreholmen 96–98
2650 Hvidovre
Tlf.: 7022 0002
Fax: 3649 6349
E-mail: info@siedle.dk

www.siedle.dk

Kompetencer: Dørtelefoni, dørstationer, adgangskontrol, svartelefoner, trådløs dørtelefoni, postkasser, postkasseanlæg

Siedle A/S er en familieejet, tysk virksomhed, hvis rødder stikker helt tilbage til midten af det 18. århundrede. Siedles historie startede med et messingstøberig, der siden blev til den første porttelefon. Den blev produceret i 1935 på fabrikken i Schwarzwald i Sydvesttyskland.

I dag er Siedle en hightech-virksomhed med et moderne produktionsapparat, som foregår samme sted som der, hvor det hele startede, og som løser mere end 80 % i egenproduktion. På baggrund af digitalt styrede produktionsmaskiner, velfunderet viden og traditionel håndværkskunst udvikles produkter i kompromisløs kvalitet.

Siedle er førende på markedet inden for dør- og bygningskommunikation, der forbinder ude og inde, i Tyskland og i talrige europæiske lande. Overgangen mellem ude og inde kalder vi for tærskelzonen. Det er her, Siedle har sit fokus.

Med ambitionen om at producere de bedste, mest holdbare og bæredygtige produkter på markedet kombinerer Siedle tidløst design, meningsfyldt materialitet og gennemtænkt funktionalitet


Nyheder fra Siedle Nordic A/S


Seneste nyheder fra Siedle Nordic A/S