SmartLift A/S


N. A. Christensens Vej 39
7900 Nykøbing M
Tlf.: 97 72 29 11
E-mail: smart@smartlift.com

web

Kompetencer: Glaslifte, vinduesløftere, løfteudstyr

DET SIKRE VALG
Med en Smartlift på dit team kan du arbejde hurtigere og mere sikkert. Minimer risikoen for uheld ved tunge løft og arbejd hurtigere på samme tid – både indendørs og udendørs, ved brug af vinduesløftere.

I højhus-projekter vil du opleve stor effektivitet i forhold til at bruge en stor lastbilkran udenfor bygningen. Du skal blot montere vinduerne indefra på hver etage med en vinduesløfter og optimere logistikken ved at placere glasset på hver etage under den tidlige konstruktion.

Ved køb af en vinduesløfter fra Smartlift følger flere fordele; I slipper for tunge løft og skæve vrid i kroppen, I kan montere hurtigt og præcist ved nem betjening, og der er mindre risiko for nedslidning og beskadigelse af materialerne.

FORVENT MERE
Vi tror på, at hårdt arbejde og nye ideer driver teknologien fremad og vil forbedre den måde folk arbejder på i byggebranchen. Vi har forpligtet os til at skubbe grænserne indenfor vakuumlifte og levere de bedste vinduesløftere i markedet. Hver komponent i en Smartlift er omhyggeligt valgt for at sikre maksimal præcision, pålidelighed og brugervenlighed.

På fabrikken i Nykøbing Mors har vi fuld kontrol over hele forsyningskæden og montageprocesserne. Derfor har vi knowhow, fleksibiliteten og evnen til at handle hurtigt og imødekomme kundernes krav. Vi kender værdien af ​​god service, så når du ejer en Smartlift vinduesløfter, arbejder du aldrig alene

Cookie-indstillinger