Vinduesløfter

Vinduesløfter anvendes ved opsætning af vinduer og er en anordningder ex. kan påsættes et stillads, således at vinduet kan løftes og monteres af en enkel mand. Vinduesløfteren trækkes ofte med et snekkegear, men kan selvfølgelig også drives af andre gear/motorer.  

Leverandører af og viden om Vinduesløfter:


ASP Produktudvikling

Tolstrup Byvej 7
9600 Aars
Tlf.: 98 66 92 69
E-mail: ss@asp-produkt.dk

www.asp-produkt.dk

Kompetencer: Kran, Flise løfter, Løftevogn, Mini kraner, Pallevogn, Sandafretter, Små kraner, Vinduesløfter, Vakuumløfter, Autokraner, Hydrauliske kraner, Ladkraner, Løftekraner, Mobil kraner

Læs mere om ASP Produktudvikling


GMV A/S

Industriparken 1
7182 Bredsten
Tlf.: +45 7573 8247
E-mail: post@gmvas.dk

www.gmvas.dk

Kompetencer: Vinduesløftere, Glaslifte, Løftevogne, Gipsvogne, Vakuumløftere, Løfteåg, Skinnesystemer, Svingkraner, Løftegrej, Løfteudstyr, Kundetilpassede løsninger, Kvalificeret og hurtig service.

Læs mere om GMV A/S


AL-LIFT overtager populær vinduesløfter


26.feb 2020


Firmaet AL-LIFT, med direktør Allan Laursen i spidsen, har overtaget produktionen af den populære vinduesløfter SCH 400 fra Schaumann Industry.

Med overtagelsen skifter vinduesløfteren navn til Glassmover og bliver herved lagt ind under den efterspurgte Mover-serie, som AL-LIFT producerer med stor succes.

Den danske maskinproducent Schaumann blev i 2007 overtaget af Michael Christoffersen, hvor de i 2014 startede produktionen af glasløftere.

Schaumanns glasløftere blev en hurtig sællert, hvilket ifølge Michael Christoffersen skyldes, at vakuumløfterne har stor fleksibilitet, høj kvalitet og ikke mindst meget præcis positionering. Derudover er ergonomien i fokus, så effektiviteten og sikkerheden forsøges.

Om overtagelsen siger Allan Laursen: ”Vi stod for at skulle udvikle en lignende vinduesløfter, da Michael Christoffersen henvendte sig til os med muligheden for at overtage SCH 400. Efter at have testet vinduesløfteren grundigt igennem med vores konstruktører og teknikere, var vi ikke i tvivl om produktets kvalitet og gik derefter i forhandlinger om overtagelsen.

Flytningen bliver en glidende proces, da AL-LIFT på nuværende tidspunkt har meget høj aktivitet i produktionen. Vi ser derfor frem til samarbejdet med Schaumann Industry hen over 2020.”

”Vi glæder os over overtagelsen af Glassmover, da den passer rigtig godt ind i vores program og kundegruppe. Ved at tage Glassmover ind i vores sortiment kan blandt andet udlejningsfirmaer centralisere deres indkøb til færre leverandører, da vi nu har markedets bredeste udvalg i løfte- og håndteringsudstyr.”

SCH 400 vinduesløfteren som nu hedder Glassmover er en lille, kraftfuld og fleksibel glasløfter der kan transportere og montere vinduessektioner. Glassmover gør det muligt for kun én mand at montere store vinduer og tunge emner op til 450kg. Desuden kan vakuumløfteren uden besvær montere i rum med lille arbejdsradius eller på steder, der har snævre adgangsforhold.

”Selvom overtagelsen er ganske ny, har vi allerede modtaget mange gode tilbagemeldinger fra flere af vores kunder, som kan se store muligheder i at investere i Glassmover.” slutter Allan Laursen.