Søren K. Hansen A/S

Thors Allé 20
4673 Rødvig Stevns
Tlf.: 20 11 02 22
E-mail: skh@sorenkhansen.dk

www.sorenkhansen.dk

Kompetencer: Beonrenovering, kloakarbejde, tv-inspektion, reparation af banketter og brønde, spul og rens, mekanisk rens, fræsning af aflejringer, spildevandsanlæg, rottesikring, coating af betonbrønde, tanke og bygværker, kabelfejlsøgning, innjektion, renovering af fugtige kældre

Søren K. Hansen A/S er en moderne entreprenør virksomhed, der favner tre ekspertiseområder: kloakarbejde, coating af beton samt kabelfejlsøgning.

Virksomheden blev etableret i 2004, og vi har derfor mange års erfaringer indenfor branchen. Vi har veluddannede og dygtige medarbejdere, der besidder den nødvendige praktiske og teoretisk uddannelse til at udføre alle typer entreprenørarbejde.

Vi holder os løbende opdaterede indenfor udviklingen i branchen, og vi kan rådgive om og montere alle typer minirensningsanlæg. Vi har udstyr til at diagnosticere og løse de forskellige kloakproblemer, der kan opstå, og for dig som kunde betyder det en hurtig og ofte billigere løsning. Har man eksempelvis en tilstoppet vask eller lugtgener fra kloakken, kan vi med en TV-inspektion hurtigt lokalisere og efterfølgende udbedre fejlen én gang for alle.

Vi leverer en færdig løsning med eventuelt gravearbejde og reetablering, og vi står gerne for dialogen med forsikringsselskabet og leverer rapport med billedmateriale, så du som kunde har dokumentationen på plads i forbindelse med en rørskade.

Vi sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde til en fornuftig pris, og vi har stor fokus på vores kunders tilfredshed. For os handler det i høj grad om at få en tæt dialog med kunden, hvor opgaven beskrives, så vi er sikre på at møde kundens forventninger. Vores kvalitetskontrol betyder også, at vi altid evaluerer vores opgaver og spørger ind til kundernes tilfredshed, når arbejdet er udført