3K Værktøj A/S

Meteorvej 6
DK-8700 Horsens
Tlf.: 75 62 41 44
E-mail: info@3ktools.dk

web

Kompetencer: Personlige værnemidler, arbejdstøj, arbejdsbeklædning, værktøj, olie og kemi, tekniske artikler, personligt udstyr, måleværktøj, svejseudstyr, skærende værktøj, befæstigelse

Vi leverer værktøj, tekniske artikler og befæstelse til store og små virksomheder. Vores sortiment udvikler sig til stadighed i takt med vore kunders behov og vi er stolte af, at tilbyde et stort og bredt sortiment som totalleverandør indenfor værktøj.

Udover ”must-have” brands indenfor værktøj og befæstelse har 3K Værktøj eksklusiv aftaler på Interflon smøreteknologi, Fette skærende værktøjer og er en af to grossister, der importerer og sælger Mitutoyo måleværktøj. Disse tre forhandlinger sælges landet over.

Firmaet beskæftiger 17 medarbejdere, som alle er fagligt kompetente og erfarne med stor ekspertise indenfor branchen. Nøgleordene er kompetence, fleksibilitet, service og teknisk viden. Vores mål er at være kundernes foretrukne lokale partner, hvor vi kender kunderne bedre end andre og interesserer os for kundens behov og udfordringer.

Vi vil gøre den daglige handel let og dermed sikre, at vi totaløkonomisk er attraktive for alle vores kunder.

Vi sælger professionelt værktøj til professionelle brugere.

Gå direkte til vores shop her