Personlige værnemidler

Personlige værnemidler dækker over flere forskellige produkter, der har det til fælles at beskytte personer mod dampe, kemikalier mm. Personlige værnemidler er b.a. sikkerhedshandsker, åndedrætsværn og øjenværn. Personlige værnemidler skal naturligvis produceres i en høj kvalitet, da sikkerheden skal være i top. Personlige værnemidler, korrekt påtagning og aftagning af værnemidler ved patienter i isolation - Formler, formelsamlinger og teknisk viden

Leverandører af og viden om Personlige værnemidler:


Edialux/Pelsis

Glentevej 11
6705 Esbjerg Ø
Tlf.: 75 14 48 00
E-mail: tanaco@pelsis.com

www.edialux.dk

Kompetencer: Skadedyrsbekæmpelse, fuglesikring, gnaverbekæmpelse, rottesikring, muldvarper, insektbekæmpelse, personlige værnemidler, ukrudtsmidler

Læs mere om Edialux/Pelsis


FilterNew ApS

Bækgårdsvej 72
4140 Borup
Tlf.: 42921058
E-mail: info@filternew.dk

www.filternew.dk

Kompetencer: Ventilationsfiltre til Genvex, Nilan Danfoss, Dantherm, Exhausto, Optivex, Vallox, Lindab, VUT, Aerosmart, filtermåtter, dantherm filter, Filter til dantherm, genvex filter, filtre til genvex, filter til genvex, filter til ventilationsanlæg, filter genvex, nilan filter, nilan filtre, filter til nilan, dantherm, ventilationsfiltre, dantherm filtration, ventilationsfilter, nilan comfort 300 filter, f7, danfoss ventilation, luftfilter, pollenfilter

Læs mere om FilterNew ApS


KiiltoClean A/S

Frederik Plums Vej 2
5610 Assens
Tlf.: 64 71 21 12
E-mail: info.dk@kiilto.com

www.kiilto.com / www.plum.dk

Kompetencer: Desinfektion, Hånddesinfektion, Overfladedesinfektion, Håndhygiejne, Hygiejneløsninger, Dispensere til sæbe og desinfektion, Hudpleje, Rengøringsmidler, Grøn rengøring, Køkkenhygiejne, Professionel rengøring

Læs mere om KiiltoClean A/S


LUUPO

Tlf.: Poul 20 69 46 71/E-mail: pj@luupo.dk
Tlf.: Allan 65 38 27 57/E-mail: ap@luupo.dk
Tlf.: Casper 28 29 01 28/E-mail: cb@luupo.dk

www.luupo.dk

Kompetencer: Slibeprodukter, Slibematerialer, Skæring, Savning & Spåntagning, Polering, Slibeprodukter, Børstning, Håndværktøj, Elværktøj, Luftværktøj, Kemi, Personlige Værnemidler, Tilsatsmaterialer

Læs mere om LUUPO


RTT A/S

Transformervej 4, 2860 Søborg
Tlf.: 44 53 55 15
E-mail: salg@rtt.dk

www.rtt.dk

Kompetencer: Bilindretning, bilpleje, autoudstyr, varevognssikring, pladearbejde, taxi-service, folier, specialopgaver, afskærmning til kontor

Læs mere om RTT A/S


SIKKER-SKO.dk

Kometvej 5, Brunde
6230 Rødekro
Tlf.: 73 69 32 50
E-mail: post@wimpex.dk

www.sikker-sko.dk

Kompetencer: Sikkerhedssko

Læs mere om SIKKER-SKO.dk


Safematic ApS

Agerhatten 16A, indg. 4, 1. tv
Lager: Hal 7
5220 Odense SØ
Tlf.: 63 380 005
E-mail: info@safematic.dk

www.safematic.dk

Kompetencer: Filtre, filterposer, kuvertfiltre, panelfiltre, filterpatroner, kompaktfiltre, planfiltre, HEPA filtre, støttekurve, montagerammer, aktivt kul, væskefiltre, filteranlæg, filterskabe, mundbind

Læs mere om Safematic ApS


Teknidan Handelsselskab ApS

Lundsbjerg Industrivej 29
6200 Aabenraa
Telf.: 74 61 36 36
E-mail: salg@teknidan.dk

www.teknidan.dk

kompetencer: Værktøj, Skær-Slib, Svejs-Gas, Teknik, Indretning og Inventar, Beklædning og Værnemidler, Befæstelse, Lejer, Transmission, Forbrug-Kemi

Læs mere om Teknidan Handelsselskab ApS


Würth Industri Danmark A/S

Merkurvej 5
6000 Kolding
Tlf.: 73 20 73 20
E-mail: salg@wuerthindustri.dk

www.wuerthindustri.dk

Kompetencer: befæstelse, befæstigelse, nitter, blindnitter, Lean, produktionsoptimering, indkøbsoptimering, besparelser, reduktion i tidsforbrug, reduktion i vareforbrug, reduktion i spend, konsolidering, vending, kanban, automatisering, six sigma, kaizen, SCM, supply chain management, partnerskab, international partner, global leverandør, international leverandør, VMI, leverandørstyret lager, genbestilling, full service, tegningsvarer, special-befæstelse, duplex, super-duplex, Zinkflake, HDG, A2, A4, rustfri, DIN, NORM, ISO, PPE, værnemidler, forbrugsartikler, standardartikler, automatisk genopfyldning, Skruer, Bolte, møtrikker, skiver, handsker, sikkerhedsbriller, høreværn, masker, PPE

Læs mere om Würth Industri Danmark A/S


FORCE Technology skal teste værnemidler for projekt under EU-Kommissionen


11.feb 2021


FORCE Technology er blevet udvalgt til at være det laboratorium, der skal teste personlige værnemidler som masker, handsker og håndsprit for markedsovervågnings-myndigheder i de 23 EU/EØS-medlemslande

Fra denne uge kan myndigheder fra de 23 EU/EØS-lande sende personlige værnemidler som PPE-masker, PPE-engangshandsker samt håndsprit og desinfektionsmidler til test hos FORCE Technology i Brøndby. 

FORCE Technology vil udføre en række test på produkterne for at identificere, om de overholder de eksisterende EU-sundheds- og sikkerhedskrav.

"Med coronaens indtog er personlige værnemidler blevet noget, vi alle forholder os til og bruger, og for almindelige mennesker er det ikke til at gennemskue, om et værnemiddel er sikkert og effektivt. Derfor er der fx i EU helt faste standarder og procedurer for, hvordan uvildige laboratorier – som fx FORCE Technology - skal teste den slags", siger Henrik Løvbjerg Lindeløv, der er afdelingsleder for Product Testing and Chemical Analysis i FORCE Technology.

"Vi har de rette faciliteter, de dygtigste specialister og en lang historik for at levere troværdige test. Vores uvildighed er afgørende", siger han.

En del af corona-løsningen

Testene er en del af CASP Corona2020-projektet finansieret af EU's forbrugerprogram. I alt 33 forskellige markedsovervågningsmyndigheder fra 23 EU/EØS-lande får nu mulighed for at sende personlige værnemidler købt direkte på markedet til test i Brøndby.

"Det er en stor aftale, men vi har testet mange tusind værnemidler over årene og bygget en ekstra stor kapacitet i løbet af 2020, så vi ser frem til at komme i gang", siger Henrik Løvbjerg Lindeløv.

"Vi arbejder for at gøre verden mere sikker, og derfor er vi glade for at være blevet en del af corona-løsningen", siger han.


STENNEVAD – Safety-Audit. Bliv sikker med et gratis tjek
Undgå arbejdsulykker - Spar penge

Bliv klog på dit behov for værnemidler - Få kendskab til sikkerhedsudstyr

Mærk fordelene ved at vide præcis, hvad der kan gøres ved den personlige arbejdssikkerhed på din arbejdsplads. Med et gratis Safety Audit af en af Stennevads eksperter kan du spotte og afvæbne risici i hverdagen, inden de bliver til ulykker. Bestil dit et gratis og uforpligtende Audit allerede i dag og få overblikket over behovet for personlige værnemidler.

Se her


FilterNew tilbyder kirurgiske mundmasker, produceret i EU!
5.000 stk. højeffektive mundmasker er på lager

Her lidt info om maskerne:

  • Produceret af vores samarbejdspartner Afpro Filters i Holland (Kendt for at producere FFP2 masker til Hollandske sundhedsinstitutioner)
  • Egnet til offentlige områder, offentlig transport, flyrejser, og andre sociale forhold.
  • 3-lags beskyttende lag, lavet i velkendt smeltet filtermateriale polypropylen
  • Effektivitet på 99% på partikler ned til 3 mikron
  • BFE (bakteriefiltreringseffektivitet) på >99%, som er testet og bekræftet af et uafhængigt forskningslaboratorium.

Maskerne kommer i bokse med 50 stk. i hver, men kan også købes enkelvis.

Kontakt os på info@filternew.dk eller pmt@filternew.dk for bestilling!

De kan nu bestilles direkte på mail eller her


Ammeraal Beltech fik styr på dokumentationen med hjælp fra Gibotech
Under Corona krisen har der været ekstra behov for personlige værnemidler, der skal beskytte mod smitte, ikke mindst blandt sundhedspersonalet. Derfor har Ammeraal Beltech udviklet et nyt ansigtsvisir, der skal gøre det lettere at passe på hinanden.

Ammeraal Beltech udvikler og producerer normalt transportbånd i plastik og har derfor et stort kendskab til støbeteknik og design. Virksomheden var derfor hurtigt ude og udviklede uniVizor for at hjælpe i kampen mod smittespredning.

Sammen i kampen mod Corona

Når man udvikler nye produkter, skal man naturligvis have dokumentationen på plads. Og her var Gibotech klar til at hjælpe. De stillede nemlig både tid og rådgivning frit til rådighed for Ammeraal Beltech.

- Ved fremstilling af personlige værnemidler skal gældende lovgivning naturligvis altid følges. Personlige værnemidler kan være udstyr, der er fremstillet til at bæres af en person til beskyttelse mod en eller flere risici for personens sundhed og sikkerhed. I det her tilfælde beskytter visiret ansigtet; øjne, næse og mund mod dråbebårne smittekilder fra andre mennesker, fortæller Laura Kjeldsen, Documentation Specialist hos Gibotech, der har været med til at få dokumentationen for uniVizor på plads.

Lovgivningen dækker produktets levetid, og hermed menes det hele lige fra fremstilling, til brug og til produktet skal kasseres. Produktet må ikke frembringe sundheds- eller sikkerhedsrisiko ved fremstilling, ved brug og ved kassering for mennesker, husdyr eller ejendom. Disse krav kommer fra Europa Parlamentet og kaldes sundheds- og sikkerhedskravene. Lovgivningen er også krav til brugsanvisningen, så forbrugerne ved, hvordan de skal håndtere produktet. 

- Vi er som noget nyt begyndt at tilbyde sikkerhedsrådgivning til virksomheder, så den her opgave faldt herunder, blot med den forskel at Ammeraal Beltech ikke skulle betale for vores hjælp. Vi skal jo hjælpe hinanden i krisetider, så det her var vores bidrag, og vi er glade for at være med til at få uniVizor godkendt, så det kan hjælpe i kampen mod smittespredning, lyder det fra Laura Kjeldsen.

Hvad er uniVizor?

UniVizor er et visir, hvorpå der fastgøres en transparent og dermed opnås et heldækkende ansigtsvisir, der beskytter mod dråbebårne smittekilder som fx Covid19. Visiret beskytter ansigtet; næse, mund og øjne mod stænk fra nys og hoste og reducerer derved smitte fra andre mennesker.

UniVizor er et non-profit produkt, og idéen og konceptet bag uniVizor er udviklet sammen med en række samarbejdspartnere, hvor Gibotech altså har stået for at hjælpe med dokumentationen.

- Vi er i den privilegerede situation, at vi er kommet igennem krisen med skindet på næsen. Vi har ikke gjort brug af regeringens hjælpepakker og er endda så heldige, at vi har haft mulighed for at hjælpe andre. Vi har lavet flere automationsløsninger til Ammeraal Beltech og kender dem rigtig godt, så selvfølgelig stillede vi både timer og rådgivning til rådighed, da de havde brug for det, slutter Henrik Anker, CEO i Gibotech.


Elma – Personbeskyttelse til antennearbejde
Elma Instruments udstiller på El og Teknik 2020 stand C4822. På messen, lanceres en række nye spændende produkter.

Banebrydende teknologi sikrer dig mod elektromagnetisk stråling

På El & Teknik messen 2020 kan du se den banebrydende personbeskyttelse, som er uundværlig for alle der arbejder med, eller nærved sendere.

Når du arbejder i antenner, er det ikke kun højden du skal passe på. Arbejder du med, eller blot nær ved tele, tv, radio og andre sendere, er den elektromagnetiske sendeeffekt en reel personfare. TV og radio antenner er typisk placeret i master, men f.eks. basestationer til mobilkommunikation placeres også på hustage og andre bygningskonstruktioner, så her skal alle faggrupper være opmærksomme.

Undgå at skulle aflæse og tolke værdier på feltstyrkemålere, og vurdere påvirkning afhængig af frekvens og retning. Fieldsense 2.0 fra Elma instruments revolutionerer elektromagnetisk personbeskyttelse efter samme filosofi som en gasalarm - Ingen værdier og tolkninger, bare ”løb hvis den hyler”. Dét er Fieldsense 2.0 og instrumentet kan derfor med fordel anvendes som personbeskyttelse, håndholdt, i bæltet, på klatreselen eller endda monteret på liften. Der er ingen indstillinger, tal eller tolkninger, blot en alarm ved farligt niveau. Som en ekstra sikkerhed har Fieldsense 2.0 faldalarm, så tabes den, eller falder montøren, udsendes en tydelig, akustisk alarm.

Med stadig mere trådløs kommunikation og udbredelsen af bl.a. direktiv 2013/35/EU m.fl. for elektromagnetiske felter er der fornyet fokus på det elektromagnetiske arbejdsmiljø, men desværre har det hidtil været set som besværligt, dyrt og tidskrævende at måle. Men spænd en Fieldsense 2.0 i bæltet, så er du sikret. Instrumentet er vandtæt IP64 og leveres med kalibreringscertifikat i beskyttende taske med batterier, håndledsrem og fastgørelsesbeslag til f.eks. bælte eller klatresele.

Udover de omtalte nyheder vil Elma Instruments vise hele sit spændende produktprogram indenfor håndholdt test- og måleudstyr. Se mere på www.elma.dk eller ring på 70 22 10 00.


Honeywell – Fire nye sikkerhedsprodukter vinder anerkendte iF design-priser for innovation og brugerdesign
Honeywell har i dag annonceret, at fire at firmaets sikkerhedsprodukter har vundet iF Design-priser ved 2017 prisuddelingen som anerkendelse for produkternes enestående innovation og brugerfokuserede design

En uafhængig jury bestående af 58 designeksperter belønnede Honeywell Industrial Safety's BW bærbare Clip4 gas-detekteringssystem, fastmonterede Sensepoint XCL og XRL gas-detekteringssystemer og Honeywells Mad Air åndedrætsværn med produktdesignpriser ved 2017 prisuddelingen som en del af iF International Forum (iF) Design-konkurrencen.

Honeywell-produkterne blev udvalgt blandt et felt af mere end 5.500 produkter fra 59 lande, og vandt baseret på deres innovation, brugervenlighed, ergonomiske design og kvalitetsdesign såvel som æstetiske og følelsesmæssige appel.
"Udvikling af nye innovative produkter har længe været Honeywell's styrke, men disse anerkendte priser viser, at vores produktdesign også er i verdensklasse", siger John Montigny, direktør for Honeywell Industrial Safety, en førende producent af sikkerhedsteknik og personlige værnemidler. "Disse produkter hjælper med at adressere sikkerhedsproblemer, som kunderne står over for i den virkelige verden, uanset om det er i en erhvervsmæssig, industriel eller forbrugerrelateret sammenhæng".

iF Design-prisen er en af verdens mest anerkendte og største designkonkurrencer. Konkurrencen er blevet afholdt hvert år siden 1953, og tiltrækker tusindvis af produkter og virksomheder. Formålet er at belønne verdens bedste produkter for deres usædvanlige design.

"Disse produkters styrke er, at de alle er designet med en klar forståelse for de udfordringer, som de mennesker, der bruger dem, står over for", siger Rob Strong, chef-designer for Honeywell Safety and Productivity Solutions (SPS). "Vores fokus på opretholdelse af Honeywell's designprincipper, hvad angår brugeroplevelsen, som sætter kundens problemer i centrum af designprocessen, hjælper os med at udvikle nye produkter, som udstillingsvindue for innovation, elegant design og brugervenlighed".

De prisvindende produkter fra Honeywell Industrial Safety er:

BW Clip4 – et bærbart multigas-detekteringssystem til arbejdere i ekstreme miljøer, der kun kræver et minimum af vedligeholdelse, fungerer kontinuerligt i op til to år og er udstyret med en forenklet brugergrænseflade.

Sensepoint XCL – et intelligent gas-detekteringssystem der måler farlige gasser, designet til en bred vifte af kommercielle formål. Systemet kan konfigureres, vedligeholdes og styres via en smartphone og en app. Produktet kan bestilles fra og med april 2017.

Sensepoint XRL – tilbyder den samme funktionalitet og brugervenlighed som XCL-modellen, men har et mere robust design til brug i industrielle anlæg. Produktet kan bestilles fra og med maj 2017.

Mad Air – dette intelligente, elektroniske åndedrætsværn er udstyret med en sensor og en aktiv lufttilførsels-ventilator til at justere luftvolumen i forhold til brugerens respirationsfrekvens. Produktet kan bestilles fra og med juni 2017.