TDK-Lambda Germany GmbHNordic Sales Office

Torstedvej 30
DK-6980 Tim
Tlf.: +45 3222 8086
E-mail: tlg.dk-powersolutions@tdk.com

Web: www.emea.lambda.tdk.com/dk/

Kompetencer: Strømforsyninger, DIN skinner AC/DC, DC/DC, Programmerbare, DIN skinner, filtre, kundespecifikke

Din strømforsyningsleverandør til dine applikationer

Som en af ​​verdens førende producenter, har vi udviklet og produceret innovative og meget pålidelige strømforsyninger siden 1948 og er markedsledende inden for medicinske og industrielle applikationer. TDK-Lambda har været repræsenteret i Tyskland siden 1971 og blev indlemmet i den japanske TDK-gruppe i 2005. Mere end 3.700 ansatte arbejder hos TDK-Lambda over hele verden. Fra vores europæiske centrallager i Tyskland forsyner vi 8.000 kunder med mere end 24.000 forsendelser om året.

Det brede udvalg af TDK-Lambda-produkter inkluderer innovative AC-DC strømforsyninger, DC-DC konvertere, EMI / EMC filtre og programmerbare strømforsyninger. TDK-Lambda står for det højeste niveau af pålidelighed og kvalitet, lige fra standard strømforsyningsenheder til kundespecifikke specialløsninger.

TDK-Lambda tilbyder verdensomspændende service, gennem udviklings-, produktions- og servicesteder i EMEA, Asien og Amerika. Med omfattende applikationssupport og support fra designfasen til serieproduktion, såsom EMC og sikkerhedstest og et globalt salgsnetværk sikrer TDK-Lambda, at kunderne får individuel og kompetent rådgivning.

Kunder sætter pris på TDK-Lambdas know-how og passion, for altid at finde den bedste løsning.

Cookie-indstillinger