Element Logic A/S

Blangstedsgårdsvej 1. 1th
5220 Odense SØ
Tlf.: +45 41 90 55 55
E-mail: info@elementlogic.dk

www.elementlogic.dk

Kompetencer: Lagerautomation, Lagerautomater, Robotarme, Robotløsninger

Element Logic er en af Nordens førende systemintegrationer af materialehåndteringsløsninger, herunder robotlagerløsningen AutoStore.

AutoStore er en unik robotlagerløsning til intern transport, som anvendes af webshops, grossister og detailhandlen over hele verden. I Danmark bruges AutoStore blandt andet af EET Group, Proshop og Vestas.

Takket være AutoStores unikke gitterkonstruktion, er det muligt at firedoble sin lagerplads i forhold til traditionelle hylde- eller mezzinakonstruktioner med manuel betjening. Samtidig er det muligt at opskalere anlægget løbende med ekstra robotter, varekasser eller arbejdsstationer – alt efter det konkrete behov og vel at mærke mens anlægget stadig er i drift.

På verdensplan har AutoStore en gennemsnitlig oppetid på 99,6 procent.

Om Element Logic
I mere end 30 år har Element Logic levet af at optimere varelagres ydeevne.

I 2020 installerede vi flere AutoStore-robotanlæg end nogen anden virksomhed i verden, og vi fortsætter således med at skabe smarte løsninger, der hjælper varelagre med at imødekomme deres kunders stigende krav om hurtig levering. Vores robot- og softwareløsninger samt rådgivning hjælper virksomheder til at forbedre deres værdikæde og blive mere konkurrencedygtige. Vi optimerer varelagre i alle størrelser i en bred vifte af industrier inklusiv elektronikproduktion, komponentdistribution, forbrugerelektronik, 3PL, farma, beklædning, sportsudstyr mv.

Som markedets originale AutoStore®-partner har vi indgående erfaring med at designe, levere og installere skræddersyede løsninger, som forbedrer kundernes arbejdsgange.

Element Logic har mere end 160 medarbejdere i Europa og omsatte for 100 millioner euro i 2020. Vores hovedkvarter er beliggende i Norge med datterselskaber over hele Europa, herunder i Danmark.