Tyrolit A/S


Herstedøstervej 21, 2.sal
2600 Glostrup
Tlf.: 43 55 74 00
E-mail: order-dk@tyrolit.com

web

Kompetencer: Slibning, slibeværktøj, skæreskiver, slibeskiver, fiberskiver, lamelskiver, sandpapir, bristel børster og slibeprodukter til slibemaskiner, vinkelslibere, båndslibere, poleringsmaskiner, kerne boreudstyr, excentersliber, gulvstander boremaskine, håndslibning og superfinishing, fugeskærere, benzinskæresave, præcisionsslibemaskiner, stationære skæremaskiner, ligeslibere, bordsave slibeplader, boresystemer, vægsave, wiresave

TYROLIT Group hører til verdens førende producenter af slibe-, skære-, save-, bore- og afretterværktøj og leverandører af værktøjs- og maskinsystemer til byggesektoren. TYROLIT er synonym med innovativ, produkter af topkvalitet og fremragende service. Det er grunden til, at industrier i hele verden stoler på den omfattende ekspertise fra familieforetagendet i Tyrol.

TYROLIT udvikler kundetilpasset værktøj til individuelle udfordringer. Lokale kontakter og et internationalt team sikrer, at der ydes fremragende service på alle områder: helt fra planlægningsprocessen på stedet til den egentlige projektimplementering kan vores kunder drage nytte af TYROLITs omfattende ekspertise. TYROLITs uddannelsescenter afrunder flot udvalget af ydelser.

Cookie-indstillinger