Universal Robots A/S


Energivej 25
5260 Odense S
Tlf.: +45 8993 8989
E-mail: ur.ne@universal-robots.com

www.universal-robots.com

Kompetencer: Kollaborative robotter, Robotarme, Robotløsninger, Robotter

Hvad er Cobots?

Cobots er omkostningseffektive, fleksible, sikre og brugervenlige kollaborative robotter, der arbejder tæt sammen med mennesker i produktionsmiljøer. Samarbejdende robotter gør automatisering nemmere end nogensinde før for selv små og mellemstore virksomheder. Takket være den teknologiske udvikling er cobots fremtiden for automatiseringsindustrien.

Vi gør det let at komme i gang

Omkostningseffektive, fleksible, sikre og brugervenlige kollaborative robotter (cobots) er billetten, der giver din virksomhed større kontrol. Du skal ikke bekymre dig om, at en cobot melder sig syg, siger op uden varsel, keder sig, bliver skadet, eller er for længe om at lære en ny proces.

Kom godt i gang med kollaborative robotløsninger

Kollaborative robotløsninger kan med fordel anvendes i alle industrier. Samarbejdende industrirobotter gør automatiseringen nemmere end nogensinde, selv for små og mellemstore virksomheder. Når du implementerer cobots i produktionen stilles der nye krav til arbejdsprocesserne, produktionsudstyret og sikkerheden i samarbejdet mellem robotterne og medarbejderne. Bestil en robotdemonstration og bliv klogere på, hvordan du kan skabe et sikkert og profitabelt arbejdsmiljø med kollaborative robotter.

Universal Robots UR3e er en ultralet, kompakt kollaborativ industriel robot, der er ideel til anvendelse ovenpå borde. Den fylder kun lidt og er derfor ideel til at blive bygget direkte ind i maskiner eller på andre små arbejdsområder. Denne cobot vejer kun 11 kg, men har en nyttelast på 3 kg. Den har ±360-graders rotation i alle håndled og ubegrænset rotation i alle endeled, hvilket gør den velegnet til lette montage- og skrueopgaver.

Universal Robots UR5e er en let industriel kollaborativ robot bygget til middeltunge opgaver (op til 5 kg). Denne universalrobot blev bygget med alsidighed og tilpasningsevne i tankerne. UR5e er designet til problemfri integration i en bred vifte af applikationer.

Universal Robots UR10e er en yderst alsidig kollaborativ industriel robotarm med en høj nyttelast (10 kg) og lang rækkevidde. Dens rækkevidde på 1300 mm spænder over brede arbejdsområder uden at gå på kompromis med præcision eller nyttelastpræstation. UR10e henvender sig til en bred vifte af applikationer inden for maskinpasning, palletering og emballering.

Universal Robots UR16e giver en imponerende nyttelast på 16 kg, har et minimalt fodaftryk og er ideel til håndtering af tung maskinpasning, materialehåndtering, emballering samt skrue- og møtrikopgaver. Denne kraftfyldte robot giver mulighed for tungere værktøj for enden af armen (‘end of arm tooling’) samt håndtering af flere tungere dele. Dette er især nyttigt, når det kommer til at opnå kortere cyklustider.

Cookie-indstillinger